Ötletek névnapi ajándékhoz nőknek

A névnap ünnepe fontos, és meghatározó nap az életünk minden esztendejében. Női névnapokra szóló ajándék ötleteket gyűjtöttünk csokorba

Tetszik? Oszd meg!

Egy apró meglepetés, bonbon, virág, egy szép lakásdísz, vagy egy ékszer. Bármi lehet az, amivel meglephetik a családtagok, barátok a nőt. ... tovább

... A nevünk olyan, mint a csillagok állása a születésünk pillanatában. Hosszan készülődik, formálódik, alakul, aztán a születésünk percében eldől, csupán egy röpke pillanatig tart, amíg az anyakönyvbe beírják, de egy életen át kísér bennünket, hatással van ránk. Lehet szeretni, lehet utálni, de ez a szó az összes jelentésével, következményével mi magunk vagyunk. Akkor pedig ünnepeljük. Koccintsunk arra, hogy idén is eljött ez a nap, boldogan fogadjuk a névnapi jókívánságokat, amelyeket nekünk tartogattak, és örüljünk minden percének, apró meglepetéseinek, ami ránk vár ezen a napon.

Ebben a blogban olyan ajándék ötleteket gyűjtöttem össze, amelyek könnyedén elkészíthetőek, és apró figyelmességek lehetnek a női családtagjaink részére ezen az ünnepen, amikor a neve napját köszöntjük. Használd bátran az ötleteket, és alkoss sok szép, és új dolgot a segítségükkel.

Ajándék ötleteink

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Ebben a kategóriában megtalálsz minden olyan kézműves területet, amely alkotásai színesítik, egyedivé tehetik a megajánd...
A test ápolása ma már szerves része a felnőtt életnek. Egy szépen csomagolt krém, vagy gél, egy az ünnepelt részére kivá...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
Egy diszkrét, alkalomhoz illő smink feldobja az arcot, és ezzel együtt a hangulatunkat is. Egy dicsérő pillantás, egy ke...
Házi pedikűr szett, körömlakk, körömápoló szerek. A nők számára fontos az, hogy szép, ápolt legyen minden apró részletük...

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok

A kőfestéssel már többször foglalkoztunk. Készítettünk belőle játékot, emlékköveket, és fali dekorációt. De mit teszünk velük most?
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
Készíts barátnőidnek, kislányodnak, vagy a családod más nő tagjainak saját kézzel, hozzájuk illő karperecet.
Készíts rusztikus, romantikus képeket az ünnepelt nőnek. A kerethez használj díszes kereteket, amelyeket megfestesz.
A lakásod színeihez igazodó színes virágcserepek élénk kiegészítői lehetnek a berendezésnek. A festett cserepek ajándéknak is kiválóak.
Amikor a természetben sétálsz, kirándulsz, és megragad egy érdekes gallyacska, egy darab girbegurba ágacska, azt vidd magaddal haza.
Készíts ajándék asztali kínálót, töltsd fel saját magad által elkészített finomságokkal, és lepd meg vele az ünnepeltet.
Próbáld ki a drót hajlítást, és készítsd el ez a helyes kis bagoly medált. Ajándékozd meg vele édesanyádat, vagy a nagyit.
A betű imádóknak még a digitális korban is örömet tudsz okozni egy személyes, szép könyvjelzővel. Próbáld csak ki.
Készíts ajándék csoki csokrot a névnapi ünnepeltnek. Ez a csokor mindaddig üde, és friss marad, amíg a csokikat meg nem csócsálja valaki.
Készíts szép gyöngy karkötőt édesanyádnak, kislányodnak, és lepd meg vele a következő ünnepen.
Kisebb ünnepekre készíthetsz kedves, és praktikus ajándékokat az ünnepeltnek, amelyeket akár díszként, de a mindennapokban is tud használni.
Nem tudod, mivel lepd meg ismerősödet, kedvenc munkatársadat a névnapján. Itt egy ötlet. Egyszerű, könnyen kivitelezhető.
A nők szívesen fogadják az évszaknak megfelelő, szép asztali csokrokat, lakás dekorációként is használható ajándékokat.
A gyertyatartók sok nőnek okoznak örömet. A tűz fénye megnyugtató, békés hangulatot áraszt. Egy pohár forró teával a kézben szívesen elnézegetjük.
Ültessünk könyvbe növényeket? Ez az érdekes megoldás nem is rossz ötlet, ha megfelelően előkészíted a könyvet. Sőt, remek ajándék lesz belőle.
Minden ruhához szükség van egy harmonizáló táskára. Minden alkalomra más méretű táska lenne jó. Ajándékoz zseb táskát a nőnek.
Készíts ajándékba csinos velúr táskát. A nők szeretik, ha a kiegészítőiket cserélgethetik, ruhához illőt viselhetnek.
Hogy lehet egyszerűen, gyorsan szép gyöngy karkötőt készíteni? Kell hozzá sok sok gyöngy, sok sok biztosítótű, és kalapgumi.
Ajándékozz saját készítésű meglepetést szeretteidnek. Készíts egy szép, ízléses padló vázát két színű dekorációval.
Készíts ajándékba kerti lámpást, amely egy világítótoronyt formáz. Aranyos, hangulatos, és vidám része lehet a kertnek.
Ajándékozz édes kis bagoly képet, amelyet magad készítesz el az ünnepelt ízlése, és színvilága szerint.
Készíts nő barátaidnak, rokonaidnak ékszertartó fát, férfi barátaidnak, rokonaidnak mandzsetta tartó, nyakkendőcsipesz tartó fát.
Rengeteg technika van, amellyel szép, és egyedi ajándékokat készíthetsz. Nos, a kupakból készült medál is egy ilyennel készült.
Ajándékozz ékszert, amit magad készítesz. Sokmindenből lehet ékszert készíteni, például gemkapocsból is Nézd csak:
Szépen kidolgozott nyelű evőeszközökből gyönyörű díszeket, használati tárgyakat, ékszereket készíthetünk.
Készíts családod nő tagjainak egyedi mintájú karkötőt ajándékba. Aki szereti az ékszereket, mindig örül egy szép új darabnak.
Ajándékozz saját készítésű díszgyertyát, amelyet egy dobozban rejtesz el. Sőt, maga a doboz a gyertya. Nézd csak:
Készíts ajándékot süthető gyurmából. Ez az alapanyag könnyen kezelhető, és egy lenyomat elkészítésével bárki szép díszt hozhat létre.
Mi ez? Süti, vagy dobozka. Nos, ez egy süti formájú dobozka. Magad is elkészítheted, és ajándékként adhatod.
Nézz körül a varródobozban, és a régi ruhák között. Szedj össze minél több, és minél különbözőbb gombokat, és készíts belőlük ékszerszettet.
A saját készítésű ékszerek különlegesek, és egyediek, márpedig a XXI. században mindenki erre törekszik. Túl sok a tömeggyártás, ezért növekszik az igény az egyedi iránt.
Születésnapra készíthetsz ajándékba apró meglepetéseket is. Ilyen lehet például egy csomag kis színes könyvjelölő.
Készíts ajándék hűtőmágnes csipesz készletet ajándékba. Sokan szeretünk a hűtőre listát, üzeneteket rögzíteni. Vajon ő is?
A csipeszből készült ételrendező kiegészítő ajándéknak tökéletes választás, főként, ha éppen ünnepi vacsorára mész.
Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legjobbak. Nos, persze ez túlzás erre a projektre, de azért mégis jó ötlet.
A napszemüveg ma már szinte elengedhetetlen a nyári napokon. Tedd stílusossá, egyedivé a szemüvegedet.
Kis vázák, színes virágtartók. Nem minden alkalommal találunk otthon színben, formában megfelelőt egy kis virágnak.
Hihetetlen, hogy az eldobható műanyag eszközökből mi minden készíthető. Íme egy újabb kiváló ötlet. Próbáld ki, mert érdemes!
Színes, vidám ajándék gyerekeknek, vagy fiatal lányoknak, akik szeretik az érdekes tárgyakat, ékszereket.
Születésnapjára bárki, aki szereti a csokit, és a magokat, aszalt gyümölcsöket, szívesen fogadja az édességeket ajándékként, főként, ha az házi készítésű.
Születésnapra gyakran adunk virágot. Ezt megtehetjük úgy is, hogy mi magunk készítjük el a kaspót, vázát.
Ajándékozni jó dolog, és ha mindezt úgy tesszük, hogy magunk készítjük el a szép ajándékot, akkor különösen jó érzés adni.
Ajándékozz könyvjelzőt annak, aki szeret olvasni. Egy személyes könyvjelző mindig nagyon szép ajándék.
Egyszerű, és szép ajándék a könyvjelző. Bátran készíts akár többfélét is, mert aki szeret olvasni, annak a könyvjelző minden mennyiségben öröm.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!