Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Zsírkrétából zsírkréta másként

Frissítsd fel, újítsd meg a törött zsírkréta készletet. Tündéri, formás, és színes ajándék krétákat “süthetsz” ki, egy kis fantáziával.
Tetszik? Oszd meg!

Zsírkréta virágok

Zsírkréta autók

A recept egyszerű, és nagyszerű:

1 - Tisztítsd meg a krétákat a papírtól, fóliától.
2 - Törd a krétákat apró darabokra.
3 - Tedd a szilikon, vagy teflon formába a darabokat. Ha színeset akarsz, akkor több színt rakj egybe. Gyönyörűen összeolvad.
4 - Állítsd a sütőt 250 fokra, és hagyd felmelegedni.
5 - Rakd be a felmelegedett sütőbe a krétával töltött formát, és figyeld, hogy mikor olvad meg. Kb-5 - 7 perc.
6 - Ha megolvadt, azonnal vedd ki, mert különben megég.
7 - Hagyd kihűlni. Ha már hideg, rakd be a fagyasztóba, mert fagyott állapotban könnyebb kivenni a kész krétákat a formából.
8 - Vedd ki a fagyott krétákat a formából, és hagyd visszamelegedni szobahőmérsékletre.

Most már becsomagolhatod dísz csomagolásba, hogy ajándék legyen belőle. Használhatod a szép, színes, új krétákat csomag dísznek is, de lehet belőle szülinapi party ajándék is.

/Megjegyzés: Ha gőz fölött, sima edényben olvasztod fel a kréta darabokat, és utána öntöd formába, akkor használhatsz jégkocka tartót, vagy bonbon tartót, vagyis változatosabb formákat tudsz létrehozni. Ebben az esetben viszont nem tudsz szép márvány mintás, színes krétákat készíteni./

Nézd milyen helyes formák jöhetnek létre:

Zsírkréta szív

Zsírkréta szívecske

Zsírkréta számok

Zsírkréta betűk

Zsírkréta tenger

Zsírkréta kagylók

Zsírkréta fenyő

Zsírkréta karácsony

Zsírkréta puzzle

Zsírkréta háromszög

Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok gyerekeknek

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
Ha úgy döntsz, hogy testékszert ajándékozol, akkor mindenképpen konzultálj előtte a leendő tulajdonossal. Ez éppen olyan...
A vidám pillanatok örömét fokozhatod izgalmas, kedves dekorációs elemekkel. Ebben a kategóriában megtalálsz mindent, ami...

Névnapi ajándékok gyerekeknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy régi, vagy elszakadt farmerből sokféle érdekes, és hasznos dolgot készíthetünk egy kis fantáziával. Az alkotáshoz pedig csak ez, és egy jó ötlet kell.
A gyerekszobába ezerféle apróság van, aminek helyet kell találnunk. Így ötletesnek kell lennünk, és minden helyet ki kell használnunk. A falakat főként:)
Nyáron, ha éppen nincs táborban, nyaraláson a lurkó, vannak órák, amikor nehezen köti le magát. Ez nem baj. De kicsit segíthetünk neki.
Nyáron olyan játékokat engedhetünk meg a gyereknek, amire máskor nincs lehetőség. Lehet maszatolni, vizesnek lenni, szabadnak érezni magunkat.
A pompom készítés új korszakba lépett. Ma már a fonalak keverésével, megfelelő feltekerésével önálló mintákkal egészültek ki a pompom figurák.
Készíts a gyerekszoba ajtajára a kis lakó nevének kezdőbetűjével dísz, ami mindenki számára jelzi, ki lakik itt.
Lepd meg gyermekedet, unokádat, vagy a barátaid névnapos gyerekét egy magad készítette kesztyű szörnnyel.
A gyerekek is szeretik feldobni az öltözéküket kis kiegészítőkkel, színes karkötőkkel, egyéb ékszerekkel. Készíts nekik ajándékba sorozatokat.
Készíts a gyereknek ajándékba kis tengeri figurákat. Például polipot színes fonalakból, vagy egy darab vékony frottírból.