Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Zsírkrétából zsírkréta másként

Frissítsd fel, újítsd meg a törött zsírkréta készletet. Tündéri, formás, és színes ajándék krétákat “süthetsz” ki, egy kis fantáziával.
Tetszik? Oszd meg!

Zsírkréta virágok

Zsírkréta autók

A recept egyszerű, és nagyszerű:

1 - Tisztítsd meg a krétákat a papírtól, fóliától.
2 - Törd a krétákat apró darabokra.
3 - Tedd a szilikon, vagy teflon formába a darabokat. Ha színeset akarsz, akkor több színt rakj egybe. Gyönyörűen összeolvad.
4 - Állítsd a sütőt 250 fokra, és hagyd felmelegedni.
5 - Rakd be a felmelegedett sütőbe a krétával töltött formát, és figyeld, hogy mikor olvad meg. Kb-5 - 7 perc.
6 - Ha megolvadt, azonnal vedd ki, mert különben megég.
7 - Hagyd kihűlni. Ha már hideg, rakd be a fagyasztóba, mert fagyott állapotban könnyebb kivenni a kész krétákat a formából.
8 - Vedd ki a fagyott krétákat a formából, és hagyd visszamelegedni szobahőmérsékletre.

Most már becsomagolhatod dísz csomagolásba, hogy ajándék legyen belőle. Használhatod a szép, színes, új krétákat csomag dísznek is, de lehet belőle szülinapi party ajándék is.

/Megjegyzés: Ha gőz fölött, sima edényben olvasztod fel a kréta darabokat, és utána öntöd formába, akkor használhatsz jégkocka tartót, vagy bonbon tartót, vagyis változatosabb formákat tudsz létrehozni. Ebben az esetben viszont nem tudsz szép márvány mintás, színes krétákat készíteni./

Nézd milyen helyes formák jöhetnek létre:

Zsírkréta szív

Zsírkréta szívecske

Zsírkréta számok

Zsírkréta betűk

Zsírkréta tenger

Zsírkréta kagylók

Zsírkréta fenyő

Zsírkréta karácsony

Zsírkréta puzzle

Zsírkréta háromszög

Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok gyerekeknek

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
Ha úgy döntsz, hogy testékszert ajándékozol, akkor mindenképpen konzultálj előtte a leendő tulajdonossal. Ez éppen olyan...
A vidám pillanatok örömét fokozhatod izgalmas, kedves dekorációs elemekkel. Ebben a kategóriában megtalálsz mindent, ami...

Névnapi ajándékok gyerekeknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A kis emojik mára már nem csak az elektronikus kommunikáció világában vannak jelen, hanem kibújtak onnan, és önálló életre keltek:)
Egy régi, vagy elszakadt farmerből sokféle érdekes, és hasznos dolgot készíthetünk egy kis fantáziával. Az alkotáshoz pedig csak ez, és egy jó ötlet kell.
A gyerekszobába ezerféle apróság van, aminek helyet kell találnunk. Így ötletesnek kell lennünk, és minden helyet ki kell használnunk. A falakat főként:)
Nyáron, ha éppen nincs táborban, nyaraláson a lurkó, vannak órák, amikor nehezen köti le magát. Ez nem baj. De kicsit segíthetünk neki.
Nyáron olyan játékokat engedhetünk meg a gyereknek, amire máskor nincs lehetőség. Lehet maszatolni, vizesnek lenni, szabadnak érezni magunkat.
A pompom készítés új korszakba lépett. Ma már a fonalak keverésével, megfelelő feltekerésével önálló mintákkal egészültek ki a pompom figurák.
Készíts a gyerekszoba ajtajára a kis lakó nevének kezdőbetűjével dísz, ami mindenki számára jelzi, ki lakik itt.
Lepd meg gyermekedet, unokádat, vagy a barátaid névnapos gyerekét egy magad készítette kesztyű szörnnyel.
A gyerekek is szeretik feldobni az öltözéküket kis kiegészítőkkel, színes karkötőkkel, egyéb ékszerekkel. Készíts nekik ajándékba sorozatokat.