Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Teniszütő falidísz

Aranyos ajándék a sportkedvelőknek, vagy azoknak, akik szeretik a színes, érdekes meglepetéseket.
Tetszik? Oszd meg!

Fogj egy régi tenisz, vagy tollas ütőt. Válassz ki színes fonalakat, amelyeket fel akarsz használni az ütő kép elkészítéséhez.

Vegyél elő kockás papírt, és azon rajzold be először a négyzetrácsos felületet, ami rendelkezésedre áll (vagyis az ütő keretét). Ezután rajzold meg színes ceruzákkal a képet, feliratot, amelyet el szeretnél készíteni. Ez megmutatja az arányokat, és tudsz változtatni, módosítani bármit. Ha ezzel elkészültél, akkor állj neki a kép elkészítésének.

Színenként fűzd fel a fonalakat a minta képed alapján. Vigyázz, hogy ne húzd túl szorosra a fonalat, mert akkor összehúzod a húrokat. Dolgozz úgy, hogy a fonalszálak szorosan egymás mellett legyenek. Így szép lesz a végeredmény. Minden szálat egy oldalon kötözz le. Így ez lesz a kép hátsó része.

ajándék készítés

ajándék teniszütő

teniszütő dísz

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok gyerekeknek

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
Ha úgy döntsz, hogy testékszert ajándékozol, akkor mindenképpen konzultálj előtte a leendő tulajdonossal. Ez éppen olyan...
A vidám pillanatok örömét fokozhatod izgalmas, kedves dekorációs elemekkel. Ebben a kategóriában megtalálsz mindent, ami...

Névnapi ajándékok gyerekeknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A kis emojik mára már nem csak az elektronikus kommunikáció világában vannak jelen, hanem kibújtak onnan, és önálló életre keltek:)
Egy régi, vagy elszakadt farmerből sokféle érdekes, és hasznos dolgot készíthetünk egy kis fantáziával. Az alkotáshoz pedig csak ez, és egy jó ötlet kell.
A gyerekszobába ezerféle apróság van, aminek helyet kell találnunk. Így ötletesnek kell lennünk, és minden helyet ki kell használnunk. A falakat főként:)
Nyáron, ha éppen nincs táborban, nyaraláson a lurkó, vannak órák, amikor nehezen köti le magát. Ez nem baj. De kicsit segíthetünk neki.
Nyáron olyan játékokat engedhetünk meg a gyereknek, amire máskor nincs lehetőség. Lehet maszatolni, vizesnek lenni, szabadnak érezni magunkat.
A pompom készítés új korszakba lépett. Ma már a fonalak keverésével, megfelelő feltekerésével önálló mintákkal egészültek ki a pompom figurák.
Készíts a gyerekszoba ajtajára a kis lakó nevének kezdőbetűjével dísz, ami mindenki számára jelzi, ki lakik itt.
Lepd meg gyermekedet, unokádat, vagy a barátaid névnapos gyerekét egy magad készítette kesztyű szörnnyel.
A gyerekek is szeretik feldobni az öltözéküket kis kiegészítőkkel, színes karkötőkkel, egyéb ékszerekkel. Készíts nekik ajándékba sorozatokat.