Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Süthető gyurma könyv jelölőt

A süthető gyurma nagyon hálás alapanyag ajándékok készítéséhez, díszítéshez. Bátran használjátok.
Tetszik? Oszd meg!

süthető gyurma könyvjelző

Készítsetek kis süthető gyurma figurákat, amelyeket aztán a kifőzés, vagy kisütés után ragasztóval rögzíthettek az 78 mm-es gémkapocs egyik végére.

A süthető gyurmából bármilyen apró figurát formázhattok. Lehetnek állatkák, kisautók, süti formák, stb. Lehetnek a figurák 3D-sek, vagy akár kis lapos darabok. Használhattok kiegészítőként színes gömbfejű gombostűt pl csápoknak, szarvacskáknak.

A süthető gyurmát néhány perc alatt alacsony hőfokon ki lehet sütni, de ha nem akarjátok a sütőt használni, akkor 10 perc alatt lobogó vízben is ki lehet főzni. Igaz, hogy a főzésnél veszít a színéből kicsit. Miután kihűlt a kész kis figura, kenjétek le kifejezetten a süthető gyurmához ajánlott lakkal. Ezt éppúgy, mint a gyurmát, hobbi boltokban tudjátok beszerezni.

Végül ragasztópisztollyal rögzítsétek a gémkapocshoz, mert ez stabilan fogja tartani a kis figurákat.

Érdemes egy egész készletet készíteni a kis jelölőkből. Így igazi kis ajándékcsomag állítható össze, és a kedvenc meséket mind be tudja jelölni a kis tulajdonos a mesekönyvében. 

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok gyerekeknek

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
Ha úgy döntsz, hogy testékszert ajándékozol, akkor mindenképpen konzultálj előtte a leendő tulajdonossal. Ez éppen olyan...
A vidám pillanatok örömét fokozhatod izgalmas, kedves dekorációs elemekkel. Ebben a kategóriában megtalálsz mindent, ami...

Névnapi ajándékok gyerekeknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy régi, vagy elszakadt farmerből sokféle érdekes, és hasznos dolgot készíthetünk egy kis fantáziával. Az alkotáshoz pedig csak ez, és egy jó ötlet kell.
A gyerekszobába ezerféle apróság van, aminek helyet kell találnunk. Így ötletesnek kell lennünk, és minden helyet ki kell használnunk. A falakat főként:)
Nyáron, ha éppen nincs táborban, nyaraláson a lurkó, vannak órák, amikor nehezen köti le magát. Ez nem baj. De kicsit segíthetünk neki.
Nyáron olyan játékokat engedhetünk meg a gyereknek, amire máskor nincs lehetőség. Lehet maszatolni, vizesnek lenni, szabadnak érezni magunkat.
A pompom készítés új korszakba lépett. Ma már a fonalak keverésével, megfelelő feltekerésével önálló mintákkal egészültek ki a pompom figurák.
Készíts a gyerekszoba ajtajára a kis lakó nevének kezdőbetűjével dísz, ami mindenki számára jelzi, ki lakik itt.
Lepd meg gyermekedet, unokádat, vagy a barátaid névnapos gyerekét egy magad készítette kesztyű szörnnyel.
A gyerekek is szeretik feldobni az öltözéküket kis kiegészítőkkel, színes karkötőkkel, egyéb ékszerekkel. Készíts nekik ajándékba sorozatokat.
Készíts a gyereknek ajándékba kis tengeri figurákat. Például polipot színes fonalakból, vagy egy darab vékony frottírból.