Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Süthető gyurma könyv jelölőt

A süthető gyurma nagyon hálás alapanyag ajándékok készítéséhez, díszítéshez. Bátran használjátok.
Tetszik? Oszd meg!

süthető gyurma könyvjelző

Készítsetek kis süthető gyurma figurákat, amelyeket aztán a kifőzés, vagy kisütés után ragasztóval rögzíthettek az 78 mm-es gémkapocs egyik végére.

A süthető gyurmából bármilyen apró figurát formázhattok. Lehetnek állatkák, kisautók, süti formák, stb. Lehetnek a figurák 3D-sek, vagy akár kis lapos darabok. Használhattok kiegészítőként színes gömbfejű gombostűt pl csápoknak, szarvacskáknak.

A süthető gyurmát néhány perc alatt alacsony hőfokon ki lehet sütni, de ha nem akarjátok a sütőt használni, akkor 10 perc alatt lobogó vízben is ki lehet főzni. Igaz, hogy a főzésnél veszít a színéből kicsit. Miután kihűlt a kész kis figura, kenjétek le kifejezetten a süthető gyurmához ajánlott lakkal. Ezt éppúgy, mint a gyurmát, hobbi boltokban tudjátok beszerezni.

Végül ragasztópisztollyal rögzítsétek a gémkapocshoz, mert ez stabilan fogja tartani a kis figurákat.

Érdemes egy egész készletet készíteni a kis jelölőkből. Így igazi kis ajándékcsomag állítható össze, és a kedvenc meséket mind be tudja jelölni a kis tulajdonos a mesekönyvében. 

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok gyerekeknek

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
Ha úgy döntsz, hogy testékszert ajándékozol, akkor mindenképpen konzultálj előtte a leendő tulajdonossal. Ez éppen olyan...
A vidám pillanatok örömét fokozhatod izgalmas, kedves dekorációs elemekkel. Ebben a kategóriában megtalálsz mindent, ami...

Névnapi ajándékok gyerekeknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A kis emojik mára már nem csak az elektronikus kommunikáció világában vannak jelen, hanem kibújtak onnan, és önálló életre keltek:)
Egy régi, vagy elszakadt farmerből sokféle érdekes, és hasznos dolgot készíthetünk egy kis fantáziával. Az alkotáshoz pedig csak ez, és egy jó ötlet kell.
A gyerekszobába ezerféle apróság van, aminek helyet kell találnunk. Így ötletesnek kell lennünk, és minden helyet ki kell használnunk. A falakat főként:)
Nyáron, ha éppen nincs táborban, nyaraláson a lurkó, vannak órák, amikor nehezen köti le magát. Ez nem baj. De kicsit segíthetünk neki.
Nyáron olyan játékokat engedhetünk meg a gyereknek, amire máskor nincs lehetőség. Lehet maszatolni, vizesnek lenni, szabadnak érezni magunkat.
A pompom készítés új korszakba lépett. Ma már a fonalak keverésével, megfelelő feltekerésével önálló mintákkal egészültek ki a pompom figurák.
Készíts a gyerekszoba ajtajára a kis lakó nevének kezdőbetűjével dísz, ami mindenki számára jelzi, ki lakik itt.
Lepd meg gyermekedet, unokádat, vagy a barátaid névnapos gyerekét egy magad készítette kesztyű szörnnyel.
A gyerekek is szeretik feldobni az öltözéküket kis kiegészítőkkel, színes karkötőkkel, egyéb ékszerekkel. Készíts nekik ajándékba sorozatokat.