Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Mini tárca gyümölcsleves dobozból

Ajándékozz gyermekednek kis színes papírtárcákat, amelybe elrejtheti a kincseit. Apró kavicsokat, matricákat, ezt azt.
Tetszik? Oszd meg!

Mini tárca

Szedd szét a papírdobozt a ragasztások mentén. Alaposan tisztítsd meg, majd hagyd megszáradni.

A sablon segít abban, hogy vágd ki a tárca alapját. A doboz méretéhez igazítva állítsd be a sablon nyomtatási méretét. Mindenképpen a kiöntő nyílást vedd kiindulópontnak, mert az lesz a kis tárca zárszerkezete.

Miután kivágtad a kartondobozból a tárcát, a kés tompa oldalával, vagy kanál nyéllel vonalzó mentén húzd meg azokat az éleket, amelyek mentén be kell hajtogatnod a tárca harmonika oldalait, illetve a fedő oldalt. Ügyelj arra, hogy a tárca oldalának harmonika hajtásait, a hajlításnak megfelelő irányba levő oldalon húzd meg.

Szikével vágd ki a fedő oldalon a kört, próbáld ki, hogy megfelelően illeszkedik e, és ha kell, korrigálj a szikével.

Végül óvatosan hajtsd össze a tárcát, és zárd le a kupakkal. Az éleket az ujjaiddal formáld. 

tárca gyümölcsleves dobozból

tárca készítés gyerekeknek

tárca készítés

tárca készítés

tárca készítés

tárca készítés

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok gyerekeknek

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
Ha úgy döntsz, hogy testékszert ajándékozol, akkor mindenképpen konzultálj előtte a leendő tulajdonossal. Ez éppen olyan...
A vidám pillanatok örömét fokozhatod izgalmas, kedves dekorációs elemekkel. Ebben a kategóriában megtalálsz mindent, ami...

Névnapi ajándékok gyerekeknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy régi, vagy elszakadt farmerből sokféle érdekes, és hasznos dolgot készíthetünk egy kis fantáziával. Az alkotáshoz pedig csak ez, és egy jó ötlet kell.
A gyerekszobába ezerféle apróság van, aminek helyet kell találnunk. Így ötletesnek kell lennünk, és minden helyet ki kell használnunk. A falakat főként:)
Nyáron, ha éppen nincs táborban, nyaraláson a lurkó, vannak órák, amikor nehezen köti le magát. Ez nem baj. De kicsit segíthetünk neki.
Nyáron olyan játékokat engedhetünk meg a gyereknek, amire máskor nincs lehetőség. Lehet maszatolni, vizesnek lenni, szabadnak érezni magunkat.
A pompom készítés új korszakba lépett. Ma már a fonalak keverésével, megfelelő feltekerésével önálló mintákkal egészültek ki a pompom figurák.
Készíts a gyerekszoba ajtajára a kis lakó nevének kezdőbetűjével dísz, ami mindenki számára jelzi, ki lakik itt.
Lepd meg gyermekedet, unokádat, vagy a barátaid névnapos gyerekét egy magad készítette kesztyű szörnnyel.
A gyerekek is szeretik feldobni az öltözéküket kis kiegészítőkkel, színes karkötőkkel, egyéb ékszerekkel. Készíts nekik ajándékba sorozatokat.
Készíts a gyereknek ajándékba kis tengeri figurákat. Például polipot színes fonalakból, vagy egy darab vékony frottírból.