Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Mini tárca gyümölcsleves dobozból

Ajándékozz gyermekednek kis színes papírtárcákat, amelybe elrejtheti a kincseit. Apró kavicsokat, matricákat, ezt azt.
Tetszik? Oszd meg!

Mini tárca

Szedd szét a papírdobozt a ragasztások mentén. Alaposan tisztítsd meg, majd hagyd megszáradni.

A sablon segít abban, hogy vágd ki a tárca alapját. A doboz méretéhez igazítva állítsd be a sablon nyomtatási méretét. Mindenképpen a kiöntő nyílást vedd kiindulópontnak, mert az lesz a kis tárca zárszerkezete.

Miután kivágtad a kartondobozból a tárcát, a kés tompa oldalával, vagy kanál nyéllel vonalzó mentén húzd meg azokat az éleket, amelyek mentén be kell hajtogatnod a tárca harmonika oldalait, illetve a fedő oldalt. Ügyelj arra, hogy a tárca oldalának harmonika hajtásait, a hajlításnak megfelelő irányba levő oldalon húzd meg.

Szikével vágd ki a fedő oldalon a kört, próbáld ki, hogy megfelelően illeszkedik e, és ha kell, korrigálj a szikével.

Végül óvatosan hajtsd össze a tárcát, és zárd le a kupakkal. Az éleket az ujjaiddal formáld. 

tárca gyümölcsleves dobozból

tárca készítés gyerekeknek

tárca készítés

tárca készítés

tárca készítés

tárca készítés

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok gyerekeknek

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
Ha úgy döntsz, hogy testékszert ajándékozol, akkor mindenképpen konzultálj előtte a leendő tulajdonossal. Ez éppen olyan...
A vidám pillanatok örömét fokozhatod izgalmas, kedves dekorációs elemekkel. Ebben a kategóriában megtalálsz mindent, ami...

Névnapi ajándékok gyerekeknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A kis emojik mára már nem csak az elektronikus kommunikáció világában vannak jelen, hanem kibújtak onnan, és önálló életre keltek:)
Egy régi, vagy elszakadt farmerből sokféle érdekes, és hasznos dolgot készíthetünk egy kis fantáziával. Az alkotáshoz pedig csak ez, és egy jó ötlet kell.
A gyerekszobába ezerféle apróság van, aminek helyet kell találnunk. Így ötletesnek kell lennünk, és minden helyet ki kell használnunk. A falakat főként:)
Nyáron, ha éppen nincs táborban, nyaraláson a lurkó, vannak órák, amikor nehezen köti le magát. Ez nem baj. De kicsit segíthetünk neki.
Nyáron olyan játékokat engedhetünk meg a gyereknek, amire máskor nincs lehetőség. Lehet maszatolni, vizesnek lenni, szabadnak érezni magunkat.
A pompom készítés új korszakba lépett. Ma már a fonalak keverésével, megfelelő feltekerésével önálló mintákkal egészültek ki a pompom figurák.
Készíts a gyerekszoba ajtajára a kis lakó nevének kezdőbetűjével dísz, ami mindenki számára jelzi, ki lakik itt.
Lepd meg gyermekedet, unokádat, vagy a barátaid névnapos gyerekét egy magad készítette kesztyű szörnnyel.
A gyerekek is szeretik feldobni az öltözéküket kis kiegészítőkkel, színes karkötőkkel, egyéb ékszerekkel. Készíts nekik ajándékba sorozatokat.