Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Memória játék készítése

A gyerekek többsége szereti a memória játékokat, és nagyon ügyes benne. Ezek a játékok kiváló szórakoztató, és fejlesztő eszközök is egyben.
Tetszik? Oszd meg!

memória játék készítés

Bár a boltokban sokféle memória játékot lehet kapni, magad is elkészítheted a saját változatodat otthon. Ha pedig rákapsz az ízére, akkor sok sok párt alkothatsz, így a gyereket, és magadat is, mindig új kihívások elé állíthatod.

Gyűjtsd össze egyforma kupakokat. Kérd meg a rokonokat, munkatársaidat, ismerőseidet is, hogy az általad választott kupakokat ők is gyűjtsék neked. Fontos, hogy minden kupak egyforma legyen.

Ha összegyűlt a sok kupak, akkor kezdheted a kis képek összegyűjtését. Minden képből kettő azonos kell. Ehhez használhatsz újságokat, válaszd ki az újságárusnál a gyerek kedvenc figuráit, meséjét, állatokat, gépeket, stb bemutató színes, gyerek újságot. Vegyél belőle két darabot. Reklámújságokból, vagy internetről kinyomtatott képekből is készítheted a memória korongokat.

Az egyik kopak segítségével készíts egy sablont, ami segítségével kivágod a kupakba kerülő képeket. Így mind azonos méretű lesz, és biztosan elfér a kupakban.

Ragasztóval rögzítsd a kupak belsejébe a képeket, és már kezdődhet is a játék.


Jó munkát, vidám szórakozást!

Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok gyerekeknek

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
Ha úgy döntsz, hogy testékszert ajándékozol, akkor mindenképpen konzultálj előtte a leendő tulajdonossal. Ez éppen olyan...
A vidám pillanatok örömét fokozhatod izgalmas, kedves dekorációs elemekkel. Ebben a kategóriában megtalálsz mindent, ami...

Névnapi ajándékok gyerekeknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy régi, vagy elszakadt farmerből sokféle érdekes, és hasznos dolgot készíthetünk egy kis fantáziával. Az alkotáshoz pedig csak ez, és egy jó ötlet kell.
A gyerekszobába ezerféle apróság van, aminek helyet kell találnunk. Így ötletesnek kell lennünk, és minden helyet ki kell használnunk. A falakat főként:)
Nyáron, ha éppen nincs táborban, nyaraláson a lurkó, vannak órák, amikor nehezen köti le magát. Ez nem baj. De kicsit segíthetünk neki.
Nyáron olyan játékokat engedhetünk meg a gyereknek, amire máskor nincs lehetőség. Lehet maszatolni, vizesnek lenni, szabadnak érezni magunkat.
A pompom készítés új korszakba lépett. Ma már a fonalak keverésével, megfelelő feltekerésével önálló mintákkal egészültek ki a pompom figurák.
Készíts a gyerekszoba ajtajára a kis lakó nevének kezdőbetűjével dísz, ami mindenki számára jelzi, ki lakik itt.
Lepd meg gyermekedet, unokádat, vagy a barátaid névnapos gyerekét egy magad készítette kesztyű szörnnyel.
A gyerekek is szeretik feldobni az öltözéküket kis kiegészítőkkel, színes karkötőkkel, egyéb ékszerekkel. Készíts nekik ajándékba sorozatokat.
Készíts a gyereknek ajándékba kis tengeri figurákat. Például polipot színes fonalakból, vagy egy darab vékony frottírból.