Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Memória játék készítése

A gyerekek többsége szereti a memória játékokat, és nagyon ügyes benne. Ezek a játékok kiváló szórakoztató, és fejlesztő eszközök is egyben.
Tetszik? Oszd meg!

memória játék készítés

Bár a boltokban sokféle memória játékot lehet kapni, magad is elkészítheted a saját változatodat otthon. Ha pedig rákapsz az ízére, akkor sok sok párt alkothatsz, így a gyereket, és magadat is, mindig új kihívások elé állíthatod.

Gyűjtsd össze egyforma kupakokat. Kérd meg a rokonokat, munkatársaidat, ismerőseidet is, hogy az általad választott kupakokat ők is gyűjtsék neked. Fontos, hogy minden kupak egyforma legyen.

Ha összegyűlt a sok kupak, akkor kezdheted a kis képek összegyűjtését. Minden képből kettő azonos kell. Ehhez használhatsz újságokat, válaszd ki az újságárusnál a gyerek kedvenc figuráit, meséjét, állatokat, gépeket, stb bemutató színes, gyerek újságot. Vegyél belőle két darabot. Reklámújságokból, vagy internetről kinyomtatott képekből is készítheted a memória korongokat.

Az egyik kopak segítségével készíts egy sablont, ami segítségével kivágod a kupakba kerülő képeket. Így mind azonos méretű lesz, és biztosan elfér a kupakban.

Ragasztóval rögzítsd a kupak belsejébe a képeket, és már kezdődhet is a játék.


Jó munkát, vidám szórakozást!

Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok gyerekeknek

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
Ha úgy döntsz, hogy testékszert ajándékozol, akkor mindenképpen konzultálj előtte a leendő tulajdonossal. Ez éppen olyan...
A vidám pillanatok örömét fokozhatod izgalmas, kedves dekorációs elemekkel. Ebben a kategóriában megtalálsz mindent, ami...

Névnapi ajándékok gyerekeknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A kis emojik mára már nem csak az elektronikus kommunikáció világában vannak jelen, hanem kibújtak onnan, és önálló életre keltek:)
Egy régi, vagy elszakadt farmerből sokféle érdekes, és hasznos dolgot készíthetünk egy kis fantáziával. Az alkotáshoz pedig csak ez, és egy jó ötlet kell.
A gyerekszobába ezerféle apróság van, aminek helyet kell találnunk. Így ötletesnek kell lennünk, és minden helyet ki kell használnunk. A falakat főként:)
Nyáron, ha éppen nincs táborban, nyaraláson a lurkó, vannak órák, amikor nehezen köti le magát. Ez nem baj. De kicsit segíthetünk neki.
Nyáron olyan játékokat engedhetünk meg a gyereknek, amire máskor nincs lehetőség. Lehet maszatolni, vizesnek lenni, szabadnak érezni magunkat.
A pompom készítés új korszakba lépett. Ma már a fonalak keverésével, megfelelő feltekerésével önálló mintákkal egészültek ki a pompom figurák.
Készíts a gyerekszoba ajtajára a kis lakó nevének kezdőbetűjével dísz, ami mindenki számára jelzi, ki lakik itt.
Lepd meg gyermekedet, unokádat, vagy a barátaid névnapos gyerekét egy magad készítette kesztyű szörnnyel.
A gyerekek is szeretik feldobni az öltözéküket kis kiegészítőkkel, színes karkötőkkel, egyéb ékszerekkel. Készíts nekik ajándékba sorozatokat.