Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Kártyatartó állatka

Készíts a gyereknek apró kis süthető gyurma figurákat, amelyeket használhat például fénykép tartónak.
Tetszik? Oszd meg!

süthető gyurma ajándék

A képen látható kis süthető gyurma figura kezében levő drót tartókába nem csak fényképet, de egy játék kártyát, vagy egy kis rajzot is lehet tenni. Aranyos dísze lehet ez a gyerekszobának, és még játszani is lehet vele.

Az elkészítéséhez szükséged lesz süthető gyurmára, egy alkoholos tűfilcre, egy darab drótra, drót csípőre és dróthajlító kúpfogóra.

A kis figurát a képek alapján lépésről lépésre készítsd el, majd a sütés után lakkozd le. A drótot csigavonalba hajlítsd meg, majd a negyedik, vagy ötödik kör után egy derékszöget hajts a drótba, majd egy darab egyenes szárat hagyj meg. Drót csípővel vágd le a felesleges drót darabot.

Csomagold be celofánba a kis figurát, és tegyél egy kedves üdvözlő lapot a fényképtartóba, így add át az ajándékot.

süthető gyurma figura

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok gyerekeknek

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
Ha úgy döntsz, hogy testékszert ajándékozol, akkor mindenképpen konzultálj előtte a leendő tulajdonossal. Ez éppen olyan...
A vidám pillanatok örömét fokozhatod izgalmas, kedves dekorációs elemekkel. Ebben a kategóriában megtalálsz mindent, ami...

Névnapi ajándékok gyerekeknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A kis emojik mára már nem csak az elektronikus kommunikáció világában vannak jelen, hanem kibújtak onnan, és önálló életre keltek:)
Egy régi, vagy elszakadt farmerből sokféle érdekes, és hasznos dolgot készíthetünk egy kis fantáziával. Az alkotáshoz pedig csak ez, és egy jó ötlet kell.
A gyerekszobába ezerféle apróság van, aminek helyet kell találnunk. Így ötletesnek kell lennünk, és minden helyet ki kell használnunk. A falakat főként:)
Nyáron, ha éppen nincs táborban, nyaraláson a lurkó, vannak órák, amikor nehezen köti le magát. Ez nem baj. De kicsit segíthetünk neki.
Nyáron olyan játékokat engedhetünk meg a gyereknek, amire máskor nincs lehetőség. Lehet maszatolni, vizesnek lenni, szabadnak érezni magunkat.
A pompom készítés új korszakba lépett. Ma már a fonalak keverésével, megfelelő feltekerésével önálló mintákkal egészültek ki a pompom figurák.
Készíts a gyerekszoba ajtajára a kis lakó nevének kezdőbetűjével dísz, ami mindenki számára jelzi, ki lakik itt.
Lepd meg gyermekedet, unokádat, vagy a barátaid névnapos gyerekét egy magad készítette kesztyű szörnnyel.
A gyerekek is szeretik feldobni az öltözéküket kis kiegészítőkkel, színes karkötőkkel, egyéb ékszerekkel. Készíts nekik ajándékba sorozatokat.