Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Kártyatartó állatka

Készíts a gyereknek apró kis süthető gyurma figurákat, amelyeket használhat például fénykép tartónak.
Tetszik? Oszd meg!

süthető gyurma ajándék

A képen látható kis süthető gyurma figura kezében levő drót tartókába nem csak fényképet, de egy játék kártyát, vagy egy kis rajzot is lehet tenni. Aranyos dísze lehet ez a gyerekszobának, és még játszani is lehet vele.

Az elkészítéséhez szükséged lesz süthető gyurmára, egy alkoholos tűfilcre, egy darab drótra, drót csípőre és dróthajlító kúpfogóra.

A kis figurát a képek alapján lépésről lépésre készítsd el, majd a sütés után lakkozd le. A drótot csigavonalba hajlítsd meg, majd a negyedik, vagy ötödik kör után egy derékszöget hajts a drótba, majd egy darab egyenes szárat hagyj meg. Drót csípővel vágd le a felesleges drót darabot.

Csomagold be celofánba a kis figurát, és tegyél egy kedves üdvözlő lapot a fényképtartóba, így add át az ajándékot.

süthető gyurma figura

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok gyerekeknek

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
Ha úgy döntsz, hogy testékszert ajándékozol, akkor mindenképpen konzultálj előtte a leendő tulajdonossal. Ez éppen olyan...
A vidám pillanatok örömét fokozhatod izgalmas, kedves dekorációs elemekkel. Ebben a kategóriában megtalálsz mindent, ami...

Névnapi ajándékok gyerekeknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy régi, vagy elszakadt farmerből sokféle érdekes, és hasznos dolgot készíthetünk egy kis fantáziával. Az alkotáshoz pedig csak ez, és egy jó ötlet kell.
A gyerekszobába ezerféle apróság van, aminek helyet kell találnunk. Így ötletesnek kell lennünk, és minden helyet ki kell használnunk. A falakat főként:)
Nyáron, ha éppen nincs táborban, nyaraláson a lurkó, vannak órák, amikor nehezen köti le magát. Ez nem baj. De kicsit segíthetünk neki.
Nyáron olyan játékokat engedhetünk meg a gyereknek, amire máskor nincs lehetőség. Lehet maszatolni, vizesnek lenni, szabadnak érezni magunkat.
A pompom készítés új korszakba lépett. Ma már a fonalak keverésével, megfelelő feltekerésével önálló mintákkal egészültek ki a pompom figurák.
Készíts a gyerekszoba ajtajára a kis lakó nevének kezdőbetűjével dísz, ami mindenki számára jelzi, ki lakik itt.
Lepd meg gyermekedet, unokádat, vagy a barátaid névnapos gyerekét egy magad készítette kesztyű szörnnyel.
A gyerekek is szeretik feldobni az öltözéküket kis kiegészítőkkel, színes karkötőkkel, egyéb ékszerekkel. Készíts nekik ajándékba sorozatokat.
Készíts a gyereknek ajándékba kis tengeri figurákat. Például polipot színes fonalakból, vagy egy darab vékony frottírból.