Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Fogkefetartó gyerekeknek

Készíts gyermekednek fogkefe tartót kedvenc mesefigurájával. Ajándékozd meg őt névnapja alkalmából egy kis aprósággal.
Tetszik? Oszd meg!

fogkefetartó figurák

A fogmosás is, mint minden kötelező tevékenység, könnyebben megy a gyerekeknek, ha vidáman, színesen, ingergazdag környezetben történik. Próbáld ki, mit szól a picurka, vagy nagyobbacska, ha a fogkeféjét minden este egy kedves kis játékfigurából kell előbányásznia, majd ugyanoda visszatennie.

A játékboltokban sokféle műanyag, vagy kemény gumiból készített állat, és más mesefigura kapható. Szerezz be egyet, és éles szikével vágj bele akkora lyukat, amekkorába a gyerek fogkeféje éppen belefér. A lyuk széleit mindenképpen csiszold le finom felületű csiszoló lappal, nehogy az éles szélek megvágják őt.

A figura kiválasztásánál ügyelj arra, hogy megfelelő méretű legyen, és elég stabilan álljon a lábain.

ajándék gyerekeknek

Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok gyerekeknek

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
Ha úgy döntsz, hogy testékszert ajándékozol, akkor mindenképpen konzultálj előtte a leendő tulajdonossal. Ez éppen olyan...
A vidám pillanatok örömét fokozhatod izgalmas, kedves dekorációs elemekkel. Ebben a kategóriában megtalálsz mindent, ami...

Névnapi ajándékok gyerekeknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nyáron, ha éppen nincs táborban, nyaraláson a lurkó, vannak órák, amikor nehezen köti le magát. Ez nem baj. De kicsit segíthetünk neki.
Nyáron olyan játékokat engedhetünk meg a gyereknek, amire máskor nincs lehetőség. Lehet maszatolni, vizesnek lenni, szabadnak érezni magunkat.
A pompom készítés új korszakba lépett. Ma már a fonalak keverésével, megfelelő feltekerésével önálló mintákkal egészültek ki a pompom figurák.
Készíts a gyerekszoba ajtajára a kis lakó nevének kezdőbetűjével dísz, ami mindenki számára jelzi, ki lakik itt.
Lepd meg gyermekedet, unokádat, vagy a barátaid névnapos gyerekét egy magad készítette kesztyű szörnnyel.
A gyerekek is szeretik feldobni az öltözéküket kis kiegészítőkkel, színes karkötőkkel, egyéb ékszerekkel. Készíts nekik ajándékba sorozatokat.
Készíts a gyereknek ajándékba kis tengeri figurákat. Például polipot színes fonalakból, vagy egy darab vékony frottírból.
Készíts a gyereknek egy egész állatkertet papír gurigákból. Ezekkel a színes figurákkal eljátszhatja kedvenc meséit, történeteit.
Sok apróság szereti a pici játékokat, amelyeket zsebre tud rakni, aztán hurcolhatja magával, akárhova megy. Készíts neki magad hordozható zsebjátékot.