Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Filc madár dísz

Egy apróságot rengeteg módon felhasználhatsz, rengeteg változatban készíthetsz el, és sokféleképpen ajándékozhatsz meg vele másokat.
Tetszik? Oszd meg!

Nézd ezt a kismadarat. Nagyon egyszerű, nagyon aranyos, bármilyen díszítéssel elkészítheted, és még több mindenre felhasználhatod.

filc madárka

Mi minden lehet belőle:
Ha 2D-s változatban készíted, akkor lehet belőle könyvjelző dísz, vagy ruha dísz, esetleg kitűző, vagy fali dekoráció, hűtőmágnes, stb.

Ha 3D kitömött változatban készíted el, akkor lehet belőle kulcstartó, táskadísz, girland, nyaklánc, stb.

Használj minél színesebb alapot, és mintás szalag, anyag darabokat, gombokat. A cérna is legyen színes, amivel varrod.

Itt a sablon:

madár sablon

Néhány ötlet a madárka mintájához, szín összeállításához, díszítéséhez:

filc kitűző

kulcstartó ajándékba

madár girland

ajándék filcből

Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok gyerekeknek

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
Ha úgy döntsz, hogy testékszert ajándékozol, akkor mindenképpen konzultálj előtte a leendő tulajdonossal. Ez éppen olyan...
A vidám pillanatok örömét fokozhatod izgalmas, kedves dekorációs elemekkel. Ebben a kategóriában megtalálsz mindent, ami...

Névnapi ajándékok gyerekeknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A kis emojik mára már nem csak az elektronikus kommunikáció világában vannak jelen, hanem kibújtak onnan, és önálló életre keltek:)
Egy régi, vagy elszakadt farmerből sokféle érdekes, és hasznos dolgot készíthetünk egy kis fantáziával. Az alkotáshoz pedig csak ez, és egy jó ötlet kell.
A gyerekszobába ezerféle apróság van, aminek helyet kell találnunk. Így ötletesnek kell lennünk, és minden helyet ki kell használnunk. A falakat főként:)
Nyáron, ha éppen nincs táborban, nyaraláson a lurkó, vannak órák, amikor nehezen köti le magát. Ez nem baj. De kicsit segíthetünk neki.
Nyáron olyan játékokat engedhetünk meg a gyereknek, amire máskor nincs lehetőség. Lehet maszatolni, vizesnek lenni, szabadnak érezni magunkat.
A pompom készítés új korszakba lépett. Ma már a fonalak keverésével, megfelelő feltekerésével önálló mintákkal egészültek ki a pompom figurák.
Készíts a gyerekszoba ajtajára a kis lakó nevének kezdőbetűjével dísz, ami mindenki számára jelzi, ki lakik itt.
Lepd meg gyermekedet, unokádat, vagy a barátaid névnapos gyerekét egy magad készítette kesztyű szörnnyel.
A gyerekek is szeretik feldobni az öltözéküket kis kiegészítőkkel, színes karkötőkkel, egyéb ékszerekkel. Készíts nekik ajándékba sorozatokat.