Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Filc asztali ceruzatartó

Fiúk, lányok egyaránt szeretik, ha a kis kincseiket, olyan tartókba, tárolókba pakolhatják, ami tükrözi az egyéniségüket.
Tetszik? Oszd meg!

Filc asztali ceruzatartó

A filc anyag jó lehetőséget ad arra, hogy egy kisgyereknek ajándékot készítsünk belőle. Könnyű vele dolgozni, van tartása, ezerféle színben kapható, és varrni se nagyon muszáj, lehet ragasztani is.

Fogjunk egy bármilyen anyagú henger alakú edényt, poharat, kis vázát, és a magasságát, átmérőjét figyelembe véve vágjunk ki a választott színű filcből egy anyag csíkot. A csík egyik hosszú oldalát (ez lesz a teteje) vágjuk hullámosra, vagy cikkcakkosra, a másik hosszú oldalát pedig kb 4-5 mm-el az anyag szélétől befelé, pöttyözzük be egyenletes távolságra téve egymástól a pöttyöket.

Az alap pohár alját használva sablonnak, vágjunk ki a filcből egy körlapot. Ez lesz a ceruzatartónk alja. A filccsík alját, a pöttyökön átszúrva a tűt, varrjuk össze a körlappal. Használjunk a filctől elütő színű hímző fonalat.

Ha elkészültünk a kis ceruzatartó tokkal, akkor rakjuk bele a választott poharat, vázát. Most már kezdhetjük a ceruzatartó díszítését.

Attól függően válasszuk ki a mintát, hogy kinek készítjük az ajándékot. A netről válasszunk gyümölcs, játék, autó, hal, állat, vagy egyéb figurákat, amiket színes filcekből kivágunk, majd a filc ceruzatartóra ragasztjuk. A képen szereplő ceruzatartók jó ötleteket adhatnak.

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok gyerekeknek

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
Ha úgy döntsz, hogy testékszert ajándékozol, akkor mindenképpen konzultálj előtte a leendő tulajdonossal. Ez éppen olyan...
A vidám pillanatok örömét fokozhatod izgalmas, kedves dekorációs elemekkel. Ebben a kategóriában megtalálsz mindent, ami...

Névnapi ajándékok gyerekeknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A kis emojik mára már nem csak az elektronikus kommunikáció világában vannak jelen, hanem kibújtak onnan, és önálló életre keltek:)
Egy régi, vagy elszakadt farmerből sokféle érdekes, és hasznos dolgot készíthetünk egy kis fantáziával. Az alkotáshoz pedig csak ez, és egy jó ötlet kell.
A gyerekszobába ezerféle apróság van, aminek helyet kell találnunk. Így ötletesnek kell lennünk, és minden helyet ki kell használnunk. A falakat főként:)
Nyáron, ha éppen nincs táborban, nyaraláson a lurkó, vannak órák, amikor nehezen köti le magát. Ez nem baj. De kicsit segíthetünk neki.
Nyáron olyan játékokat engedhetünk meg a gyereknek, amire máskor nincs lehetőség. Lehet maszatolni, vizesnek lenni, szabadnak érezni magunkat.
A pompom készítés új korszakba lépett. Ma már a fonalak keverésével, megfelelő feltekerésével önálló mintákkal egészültek ki a pompom figurák.
Készíts a gyerekszoba ajtajára a kis lakó nevének kezdőbetűjével dísz, ami mindenki számára jelzi, ki lakik itt.
Lepd meg gyermekedet, unokádat, vagy a barátaid névnapos gyerekét egy magad készítette kesztyű szörnnyel.
A gyerekek is szeretik feldobni az öltözéküket kis kiegészítőkkel, színes karkötőkkel, egyéb ékszerekkel. Készíts nekik ajándékba sorozatokat.