Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Baglyos Kitűző

Készíts kislányodnak süthető gyurma charmokkal díszített kitűzőt névnapjára, vagy csak úgy szórakozásból.
Tetszik? Oszd meg!

bagoly kitűző

Ezt a tündéri kitűzőt ITT találtam. Szerintem nagyon aranyos, de persze más figurákkal is elkészítheted ezt a kis ajándékot.

Mindenesetre most nézd, hogy készül a baglyos kitűző.

Szükséged lesz egy nagy méretű biztosítótűre, ékszerkészítő segédpálcákra, apró fém karikákra, mini karabínerekre, süthető gyurmára, hozzá való lakkra. Szerszámokból drótvágó fogó, és kúpfogó kell.

bagoly kitűző készítés

A képen jól látható, hogy milyen elemekből áll a bagoly. A vonalzó jó viszonyítási alap (a jobb oldalán van a cm), mert megmutatja, hogy kb mekkora gyurmadarabokat kell használnod. A kis fekete golyók nincsenek a képen, de természetesen a szemek elkészítéséhez ezek is kellenek.

bagoly süthető gyurma

Ha elkészítetted a baglyokat, akkor alulról felfelé szúrd át rajtuk a segédpálcát. A végén levő hurok, vagy talp fogja megakadályozni, hogy a bagoly lecsússzon a pálcáról.

Süsd ki a baglyokat, majd, miután kihűltek, lakkozd le őket.

bagoly süthető gyurmából

ajándék bagoly

A lakk száradása után a pálca végére csinálj a kúpfogóval pici hurkot, a felesleges anyagot vágd le a drótvágóval, majd a mini fémkarikákkal rögzítsd rá a karabínereket.

Most már össze tudod állítani a kitűzőt.

bagoly ajándékba

bagoly készítés

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok gyerekeknek

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
Ha úgy döntsz, hogy testékszert ajándékozol, akkor mindenképpen konzultálj előtte a leendő tulajdonossal. Ez éppen olyan...
A vidám pillanatok örömét fokozhatod izgalmas, kedves dekorációs elemekkel. Ebben a kategóriában megtalálsz mindent, ami...

Névnapi ajándékok gyerekeknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A kis emojik mára már nem csak az elektronikus kommunikáció világában vannak jelen, hanem kibújtak onnan, és önálló életre keltek:)
Egy régi, vagy elszakadt farmerből sokféle érdekes, és hasznos dolgot készíthetünk egy kis fantáziával. Az alkotáshoz pedig csak ez, és egy jó ötlet kell.
A gyerekszobába ezerféle apróság van, aminek helyet kell találnunk. Így ötletesnek kell lennünk, és minden helyet ki kell használnunk. A falakat főként:)
Nyáron, ha éppen nincs táborban, nyaraláson a lurkó, vannak órák, amikor nehezen köti le magát. Ez nem baj. De kicsit segíthetünk neki.
Nyáron olyan játékokat engedhetünk meg a gyereknek, amire máskor nincs lehetőség. Lehet maszatolni, vizesnek lenni, szabadnak érezni magunkat.
A pompom készítés új korszakba lépett. Ma már a fonalak keverésével, megfelelő feltekerésével önálló mintákkal egészültek ki a pompom figurák.
Készíts a gyerekszoba ajtajára a kis lakó nevének kezdőbetűjével dísz, ami mindenki számára jelzi, ki lakik itt.
Lepd meg gyermekedet, unokádat, vagy a barátaid névnapos gyerekét egy magad készítette kesztyű szörnnyel.
A gyerekek is szeretik feldobni az öltözéküket kis kiegészítőkkel, színes karkötőkkel, egyéb ékszerekkel. Készíts nekik ajándékba sorozatokat.