Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Baglyos Kitűző

Készíts kislányodnak süthető gyurma charmokkal díszített kitűzőt névnapjára, vagy csak úgy szórakozásból.
Tetszik? Oszd meg!

bagoly kitűző

Ezt a tündéri kitűzőt ITT találtam. Szerintem nagyon aranyos, de persze más figurákkal is elkészítheted ezt a kis ajándékot.

Mindenesetre most nézd, hogy készül a baglyos kitűző.

Szükséged lesz egy nagy méretű biztosítótűre, ékszerkészítő segédpálcákra, apró fém karikákra, mini karabínerekre, süthető gyurmára, hozzá való lakkra. Szerszámokból drótvágó fogó, és kúpfogó kell.

bagoly kitűző készítés

A képen jól látható, hogy milyen elemekből áll a bagoly. A vonalzó jó viszonyítási alap (a jobb oldalán van a cm), mert megmutatja, hogy kb mekkora gyurmadarabokat kell használnod. A kis fekete golyók nincsenek a képen, de természetesen a szemek elkészítéséhez ezek is kellenek.

bagoly süthető gyurma

Ha elkészítetted a baglyokat, akkor alulról felfelé szúrd át rajtuk a segédpálcát. A végén levő hurok, vagy talp fogja megakadályozni, hogy a bagoly lecsússzon a pálcáról.

Süsd ki a baglyokat, majd, miután kihűltek, lakkozd le őket.

bagoly süthető gyurmából

ajándék bagoly

A lakk száradása után a pálca végére csinálj a kúpfogóval pici hurkot, a felesleges anyagot vágd le a drótvágóval, majd a mini fémkarikákkal rögzítsd rá a karabínereket.

Most már össze tudod állítani a kitűzőt.

bagoly ajándékba

bagoly készítés

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok gyerekeknek

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
Ha úgy döntsz, hogy testékszert ajándékozol, akkor mindenképpen konzultálj előtte a leendő tulajdonossal. Ez éppen olyan...
A vidám pillanatok örömét fokozhatod izgalmas, kedves dekorációs elemekkel. Ebben a kategóriában megtalálsz mindent, ami...

Névnapi ajándékok gyerekeknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy régi, vagy elszakadt farmerből sokféle érdekes, és hasznos dolgot készíthetünk egy kis fantáziával. Az alkotáshoz pedig csak ez, és egy jó ötlet kell.
A gyerekszobába ezerféle apróság van, aminek helyet kell találnunk. Így ötletesnek kell lennünk, és minden helyet ki kell használnunk. A falakat főként:)
Nyáron, ha éppen nincs táborban, nyaraláson a lurkó, vannak órák, amikor nehezen köti le magát. Ez nem baj. De kicsit segíthetünk neki.
Nyáron olyan játékokat engedhetünk meg a gyereknek, amire máskor nincs lehetőség. Lehet maszatolni, vizesnek lenni, szabadnak érezni magunkat.
A pompom készítés új korszakba lépett. Ma már a fonalak keverésével, megfelelő feltekerésével önálló mintákkal egészültek ki a pompom figurák.
Készíts a gyerekszoba ajtajára a kis lakó nevének kezdőbetűjével dísz, ami mindenki számára jelzi, ki lakik itt.
Lepd meg gyermekedet, unokádat, vagy a barátaid névnapos gyerekét egy magad készítette kesztyű szörnnyel.
A gyerekek is szeretik feldobni az öltözéküket kis kiegészítőkkel, színes karkötőkkel, egyéb ékszerekkel. Készíts nekik ajándékba sorozatokat.
Készíts a gyereknek ajándékba kis tengeri figurákat. Például polipot színes fonalakból, vagy egy darab vékony frottírból.