Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Apró ajándék: Csipesz pillangó

Készíts apró kísérő ajándékot a szülinaposnak. Használj hozzá csipeszt és néhány szem cukorkát, csokit.
Tetszik? Oszd meg!

pillangó készítés

Ezek a pillangók nagyon egyszerűen elkészíthetőek, és tündériek. Szükséged lesz hozzá zsenília szálakra, amit a játékboltokban, vagy hobbi boltokban tudsz beszerezni. Kis öntapadós szemekre, ezt én utoljára a KIK-ben vettem. Volt a csomagban mindenféle méretű szem. Ezen kívül persze kell csipesz, és festék, na meg az édesség celofán zacskóban.

ajándék pillangó

Színezd be tetszésed szerint a csipeszt (legyen minél vidámabb), aztán ragaszd fel a szemecskéket. Formázd meg a pillangó csáplait, egy darab zsenílis szálból. Egy szálból kb kettő csáp jön ki.

A celofánból készíts hosszúkás zsákocskákat, és töltsd fel édességgel, majd zárd le úgy, hogy ha középen összenyomod a zacskót, viszonylag tele legyen a  két szárny. Végül csíptesd be a zacskót, és a csápokat a csipeszbe.

pillangós csipesz

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok gyerekeknek

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
Ha úgy döntsz, hogy testékszert ajándékozol, akkor mindenképpen konzultálj előtte a leendő tulajdonossal. Ez éppen olyan...
A vidám pillanatok örömét fokozhatod izgalmas, kedves dekorációs elemekkel. Ebben a kategóriában megtalálsz mindent, ami...

Névnapi ajándékok gyerekeknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy régi, vagy elszakadt farmerből sokféle érdekes, és hasznos dolgot készíthetünk egy kis fantáziával. Az alkotáshoz pedig csak ez, és egy jó ötlet kell.
A gyerekszobába ezerféle apróság van, aminek helyet kell találnunk. Így ötletesnek kell lennünk, és minden helyet ki kell használnunk. A falakat főként:)
Nyáron, ha éppen nincs táborban, nyaraláson a lurkó, vannak órák, amikor nehezen köti le magát. Ez nem baj. De kicsit segíthetünk neki.
Nyáron olyan játékokat engedhetünk meg a gyereknek, amire máskor nincs lehetőség. Lehet maszatolni, vizesnek lenni, szabadnak érezni magunkat.
A pompom készítés új korszakba lépett. Ma már a fonalak keverésével, megfelelő feltekerésével önálló mintákkal egészültek ki a pompom figurák.
Készíts a gyerekszoba ajtajára a kis lakó nevének kezdőbetűjével dísz, ami mindenki számára jelzi, ki lakik itt.
Lepd meg gyermekedet, unokádat, vagy a barátaid névnapos gyerekét egy magad készítette kesztyű szörnnyel.
A gyerekek is szeretik feldobni az öltözéküket kis kiegészítőkkel, színes karkötőkkel, egyéb ékszerekkel. Készíts nekik ajándékba sorozatokat.
Készíts a gyereknek ajándékba kis tengeri figurákat. Például polipot színes fonalakból, vagy egy darab vékony frottírból.