Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Üzenő pohár férfiaknak

Készíts a párodnak üzenő pohár készletet a hét minden napjára. Így, mikor issza kávét, teát, mindig szembesül a kedves szavakkal.
Tetszik? Oszd meg!

Üzenő pohár készítés

Az üzenő pohár készlet elkészítéséhez nincs szükséged másra, mint egy szép formájú, világos, egyszínű csésze készletre, és egy kerámia filcre. A kerámia, porcelán filc olyan festéket visz fel a pohárra, amelyet a porcelánok  festéséhez használnak. Bármelyik hobbi boltban beszerezheted.

Ha mindent beszereztél, akkor már csak azon kell elgondolkodnod, mi az a hét üzenet, amivel meg szeretnéd örvendeztetni a férjedet, édesapádat, párodat.

Az üzenetek lehetnek romantikusan, szeretetteljesek, de a viccekkel sem kell fukarkodni, ha a párod, édesapád fogékony rá. Néhány ötlet, ám ezek csak kedv csináló mondatok, mert a saját üzeneteidet csak te tudod igazán jól megfogalmazni.


Párodnak:

Ha éjjel rólad álmodom, akkor jól kezdődik a napom!

Vidd ki a szemetet, és mire visszaérsz, a rántott hús az asztalon vár.

Szeretem, ha korán haza érsz, és együtt tölthetem veled az estét. Ma is erre vágyom!

Veled még a sok sport műsort is kibírom. Mit gondolsz, ez jelent valamit?


Édesapádnak:

Az ölelésed biztonságot nyújt nekem. Ha itt vagy nem érhet semmi baj!

Szeretlek apa! Ha nem is mondom eleget, azért ide írom, hogy mindig emlékeztesselek!

Vajon, ha más lett volna az apukám, akkor is ilyen tökéletes gyerek leszek?

Apa, ma adj nekem is egy sört, és akkor megnézem veled a meccset a TV-ben!


Gyártsd a feliratokat, és oszd meg facebook bejegyzésben velünk, többiekkel is. Hadd legyen minél több gondolat indító a kis csészék feliratozásához!


Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
Ebben a kategóriában találod meg azokat a kiegészítőket, ajándék ötleteket, amelyekkel az autók szerelmeseit lepheted me...
Ajándékozd meg az ünnepeltet a kedvenc filmjeivel, hadd nézze meg bármikor, amikor kedvet érez hozzá. Ha pedig rajong va...

Névnapi ajándékok férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A csukló tárca nőknek, férfiaknak egyaránt vagány, és praktikus ajándék, ha az ünnepelt szokott fesztiválokra, esti szabad programokra járni.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A férfinak készíts férfias ajándékokat. Legyen bár kedves, és formás, azért a színei, a megjelenése neki szóljon.
Ha szokott barkácsolni a párod, vagy szeretnéd, ha ezt tenné, akkor lepd meg a tevékenységet könnyítő apró ajándékkal.
Egy izgalmas, érdekes könyvjelző azoknak, akik szeretik a papír alapú olvasmányokat, mindig kedves ajándék.
Kedves névnapi ajándék nőknek, férfiaknak egyaránt a festett kövek. Kézzel készített ajándékok, melyeket a személyes jellege tesz még értékesebbé.