Irattartó kartonból

Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
Tetszik? Oszd meg!

Irattartó kartonból

Ha közeledik a párod névnapja, és szeretnél számára valami férfiasan szépet, és akár hasznos ajándékot készíteni, akkor lepd meg néhány magad alkotta irattartóval.

Az irattartót kivághatod karton dobozokból is, de kész natúr karton irattartóval is dolgozhatsz. A betű formájú irattartó több réteg kartonból áll össze. Minimum három réteget ragassz egymáshoz, hogy vagány, és formás legyen. Az oldalakat teljes felületükkel ragaszd egymáshoz, de csak azután, hogy a választott betű formát kivágod belőlük szikével. Ha már egyben vannak a rétegek, akkor már nehéz a szikével pontosan vágni.

A natúr karton irattartót befestheted akril festékkel, de még szebb, ha szalvéta technikával, szövettel, vagy tapétával feded be.

Szalvéta technikával bármilyen mintát választhatsz, ami neked tetszik. Tapétából akár öntapadósat is használhatsz, így könnyebb dolgod lesz.

Először az éleket fedd be, hogy aztán a teljes felületek borításával el tudd takarni az illesztéseket. Készíts több betű irattartót, és játssz a színekkel. Sok minta ne legyen a tárolókon, mert az már inkább csajosabb változat. És használj sötét színeket.

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ebben a kategóriában találod meg azokat a kiegészítőket, ajándék ötleteket, amelyekkel az autók szerelmeseit lepheted me...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
Ajándékozd meg az ünnepeltet a kedvenc filmjeivel, hadd nézze meg bármikor, amikor kedvet érez hozzá. Ha pedig rajong va...

Névnapi ajándékok férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A csukló tárca nőknek, férfiaknak egyaránt vagány, és praktikus ajándék, ha az ünnepelt szokott fesztiválokra, esti szabad programokra járni.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A férfinak készíts férfias ajándékokat. Legyen bár kedves, és formás, azért a színei, a megjelenése neki szóljon.
Ha szokott barkácsolni a párod, vagy szeretnéd, ha ezt tenné, akkor lepd meg a tevékenységet könnyítő apró ajándékkal.
Egy izgalmas, érdekes könyvjelző azoknak, akik szeretik a papír alapú olvasmányokat, mindig kedves ajándék.
Kedves névnapi ajándék nőknek, férfiaknak egyaránt a festett kövek. Kézzel készített ajándékok, melyeket a személyes jellege tesz még értékesebbé.