Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Fényképes könyvjelző

Személyes ajándékot a legkönnyebben úgy adhatunk, ha a családi fotókkal díszítjük fel, vagy magából a fényképből készítjük el a meglepetést.
Tetszik? Oszd meg!

Ha szeret olvasni a megajándékozni kívánt személy, akkor egy könyvjelző nagyon kedves, és szép ajándék a számára. Ha mindezt vidám családi fotóval díszítjük, akkor különösen jó választás lehet. Készíts el akár több darabot is, hogy minden könyvhöz másikat használhasson az ünnepelt.

ajándék könyvjelző

Hogyan készítsd el?

1- Készíts kapaszkodós, nyújtózós felvételeket a családtagjaidról, barátaidról, majd nyomtasd ki őket, vagy rendelj képet belőlük.

Vágd ki az alakokat, és a kivágott fényképalakokat rajzold körül egy kartonon, majd azt is vágd ki.

könyvjelzőt ajándékba

Készítsd el a könyvjelző bojtját hímző fonalból.

könyvjelző készítés

Válaszd ki a megfelelő színt, majd egy 3 cm széles karton darabra tekerj fel kb 20 kört a fonalból. Végül vágd el a fonal végét.

fényképes könyvjelző

fényképes ajándék

Fűzd át a fonalat a karton és a feltekert fonal között, és csomózd rá úgy, hogy a két szár kb 20 cm-es legyen. Vágd le a felesleges fonalat, és kösd össze csomózással a két szár végét.

fényképes ajándékok

karácsonyi ajándékok

karácsonyi ajándék

Végül vágd szét a fonal szálakat a karton másik oldalán a kép szerint. Kész is a bojt.

ajándék karácsonyra

Ragaszd össze a formára vágott kartont, és a fényképet, de előtte a karton tetején lyukasztóval készíts lyukat, amin átfűzöd a pompomot.

ajándék készítés

csináld magad ajándék

készítsd magad ajándék

ajándék készítés karácsonyra

Végül formázd meg a pompomot. Kösd csomóra a szálak tetejét, és vágd le egyenesre a fonalszálakat.

szülinapi ajándék

Most már kész a könyvjelző.

ajándék születésnapra

Jó munkát, vidám időtöltést!
Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
Ebben a kategóriában találod meg azokat a kiegészítőket, ajándék ötleteket, amelyekkel az autók szerelmeseit lepheted me...
Ajándékozd meg az ünnepeltet a kedvenc filmjeivel, hadd nézze meg bármikor, amikor kedvet érez hozzá. Ha pedig rajong va...

Névnapi ajándékok férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A csukló tárca nőknek, férfiaknak egyaránt vagány, és praktikus ajándék, ha az ünnepelt szokott fesztiválokra, esti szabad programokra járni.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A férfinak készíts férfias ajándékokat. Legyen bár kedves, és formás, azért a színei, a megjelenése neki szóljon.
Ha szokott barkácsolni a párod, vagy szeretnéd, ha ezt tenné, akkor lepd meg a tevékenységet könnyítő apró ajándékkal.
Egy izgalmas, érdekes könyvjelző azoknak, akik szeretik a papír alapú olvasmányokat, mindig kedves ajándék.
Kedves névnapi ajándék nőknek, férfiaknak egyaránt a festett kövek. Kézzel készített ajándékok, melyeket a személyes jellege tesz még értékesebbé.