Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Billentyűzet hűtőmágnes

A férfiak többsége nem zárkózik el a vicces, mégis hasznos ajándékötletek elől. Ilyen lehet a billentyűzetből készült mágnes csomag is.
Tetszik? Oszd meg!

ajándék férfiaknak

Ajándékozd meg a párodat egy magad készítette billentyűzet darabokból álló mágnes csomaggal. Ezeket aztán kedve szerint használhatja hűtőre, vagy mágneses falitáblára kifüggesztett jegyzetek, üzenetek rögzítésére.

Régi, már nem használt, hibás billentyűzetek szinte minden háztartásban keletkeznek. Ne dobd ki, hanem szedd le az elemeket. Ha pedig nem találsz otthon ilyet, akkor néhány száz forintért tudsz venni bolhapiacokon, vagy használt cikk kereskedésekben.

A billentyűk alja eltérő felületű. Ragasztópisztollyal fel tudod tölteni az egyenetlenségeket, aztán egy újabb adag ragasztóval rögzítheted rá a mágnes darabokat. Mágnest hobbi boltokban tudsz beszerezni legegyszerűbben.

Készíts egy egész csomag billentyű mágnest, amit átadhatsz kis tasakban, vagy egy mágnestáblára feltapasztva azokat, már magával a csomagolással is bemutatva a használatát. A táblára már eleve rögzíthetsz az ünnepeltnek szánt kis üzeneteket.


Jó munkát, vidám alkotást! 
Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
Ebben a kategóriában találod meg azokat a kiegészítőket, ajándék ötleteket, amelyekkel az autók szerelmeseit lepheted me...
Ajándékozd meg az ünnepeltet a kedvenc filmjeivel, hadd nézze meg bármikor, amikor kedvet érez hozzá. Ha pedig rajong va...

Névnapi ajándékok férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A csukló tárca nőknek, férfiaknak egyaránt vagány, és praktikus ajándék, ha az ünnepelt szokott fesztiválokra, esti szabad programokra járni.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A férfinak készíts férfias ajándékokat. Legyen bár kedves, és formás, azért a színei, a megjelenése neki szóljon.
Ha szokott barkácsolni a párod, vagy szeretnéd, ha ezt tenné, akkor lepd meg a tevékenységet könnyítő apró ajándékkal.
Egy izgalmas, érdekes könyvjelző azoknak, akik szeretik a papír alapú olvasmányokat, mindig kedves ajándék.
Kedves névnapi ajándék nőknek, férfiaknak egyaránt a festett kövek. Kézzel készített ajándékok, melyeket a személyes jellege tesz még értékesebbé.