Ötletek névnapi ajándékhoz férfiaknak

A névnap ünnepe fontos, és meghatározó nap az életünk minden esztendejében. Férfi névnapokra szóló ajándék ötleteket gyűjtöttünk csokorba

Tetszik? Oszd meg!

A nevünk meghatároz bennünket, akár hiszünk a “Nomen est onen” -ben, akár nem. Hiszen ha tetszik, ha nem, végigkísér az életünkön ... tovább

... minket.

A szüleink nagy gonddal, sok sok ötletelés, keresgélés után adják a gyermekeiknek a nevet, amelyet aztán egy életen át viselnek. Régen ez a név lehetett egy védőszent neve, vagy azért kapta a gyermek, hogy tovább vigye ősei emlékét. Ma már a legtöbbünk azért kapja az adott nevet, mert a szüleinek ez tetszik, ez a név vonzza őket. Minden névnek jelentése van, és ez sem véletlen. Ha pedig mindez igaz, és a nevünk mi magunk vagyunk, akkor mindenképpen érdemes megünnepelni, mert ez a nap más mint a többi. Ezen a napon aki csak ismer, tudja a nevünket, az vagy a fülünket húzza, vagy szól hozzánk néhány kedves szót, aki pedig közelebb áll hozzánk, apró ajándékokkal lep meg. Ez a blog olyan ajándék ötleteket mutat meg neked, amellyel meglepheted férfi ismerőseidet, családtagjaidat névnapjuk alkalmából, és így Te is hozzájárulj ahhoz, hogy az ünnepeltnek legyen még egy szép, különleges napja ebben az évben is.

Ajándék ötleteink

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ebben a kategóriában találod meg azokat a kiegészítőket, ajándék ötleteket, amelyekkel az autók szerelmeseit lepheted me...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
Ajándékozd meg az ünnepeltet a kedvenc filmjeivel, hadd nézze meg bármikor, amikor kedvet érez hozzá. Ha pedig rajong va...

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok

Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A csukló tárca nőknek, férfiaknak egyaránt vagány, és praktikus ajándék, ha az ünnepelt szokott fesztiválokra, esti szabad programokra járni.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A férfinak készíts férfias ajándékokat. Legyen bár kedves, és formás, azért a színei, a megjelenése neki szóljon.
Ha szokott barkácsolni a párod, vagy szeretnéd, ha ezt tenné, akkor lepd meg a tevékenységet könnyítő apró ajándékkal.
Egy izgalmas, érdekes könyvjelző azoknak, akik szeretik a papír alapú olvasmányokat, mindig kedves ajándék.
Kedves névnapi ajándék nőknek, férfiaknak egyaránt a festett kövek. Kézzel készített ajándékok, melyeket a személyes jellege tesz még értékesebbé.
Néha érdemes körülnézni a régi, már nem használt tárgyak között, mert nagyon sok minden felhasználható saját készítésű ajándékokhoz.
Parafadugóból bármikor készíthetsz ajándékot férfiak számára. Ezt a meglepetést, főként, ha a kedvenc bormárkája dugóját használod, biztosan szeretni fogja az ünnepelt.
Bár szólt már több blogbejegyzés a parafadugóról, mégsem tudom kihagyni ezt a borospohár alátétet, mert a megjelenése különleges.
Mit tegyünk, hogy a férfi eltűrje, hogy az alapvető használati tárgyak az íróasztalán legyenek. Adjunk a tárgynak olyan megjelenést ami neki is tetszik!
Készíts a párodnak üzenő pohár készletet a hét minden napjára. Így, mikor issza kávét, teát, mindig szembesül a kedves szavakkal.
Készíts családi ünnep naptárat, hogy soha ne felejtsétek el senki születésnapját. A férfiak számára kiváló ajándék ötlet.
Készíts ajándékba fénykép kockát az ünnepelt kedvenc felvételeiből, és lepd meg vele a párodat, a családtagjaidat.
A bakelit lemezek újra fénykorukat élik, habár sokszor nem a megszokott formában. Ma már nem csak a zenehallgatásban van szerepük, hanem alapanyagként is használják.
A régi bakelit lemezekből sok szép, és érdekes tárgyat készíthetünk, amelyeket aztán odaajándékozhatunk a barátainknak szeretteinknek.
A férfiak többsége nem zárkózik el a vicces, mégis hasznos ajándékötletek elől. Ilyen lehet a billentyűzetből készült mágnes csomag is.
A természetben, folyóvíz partján tett séták alatt sok szépséget összegyűjthetünk, amiből ajándékokat készíthetünk.
A férfiak szeretik széthagyni maguk után a könyveket, újságokat, és még sok mást. Készíts ajándék újságtartót nekik, így talán nagyobb lesz a rend.
Egyszerű és nagyszerű ajándékötletek a legoból készített használati tárgyak. A design adott, így csupán az ötleteidre van szükség.
Lepd meg szeretteidet apró ajándékokkal névnapjuk alkalmából. Egyférfi is örülhet egy fényképtartónak, ha az kellően férfias kinézetű.
A pasik szeretik, ha a használati tárgyaik is sugározzák az egyéniségüket, esetleg a kedvteléseiket is.
Készíts a párodnak, vagy édesapádnak praktikus ajándékot. A férfiak nagy része az ilyet szereti igazán.
A férfiaknak sokszor nehéz ajándékot venni, készíteni. De azért vannak olyan praktikus ajándék ötletek, amelyekkel biztosan meglephetjük őket.
Ajándékozz saját kézzel készített hűtőmágneseket családtagjaidnak, ismerőseidnek, barátaidnak.
Személyes ajándékot a legkönnyebben úgy adhatunk, ha a családi fotókkal díszítjük fel, vagy magából a fényképből készítjük el a meglepetést.
Készíts gyertyatartót néhány perc alatt. Aranyos, és érdekes ajándék. Ráadásul bármivel díszítheted az ünnepelt ízlése szerint.
Néha a legegyszerűbb tárgyakból születnek igazán ötletes, érdekes, és hasznos ajándékok. Például mire jó egy fa kocka, és egy csipesz.
Készíts egy régi könyvből névjegykártya tartót ajándékba. Nem könnyű feladat, de kis odafigyeléssel, és kitartással menni fog.
Készíts férfi barátaidnak, rokonaidnak egyedi üvegzáró dugót ajándékba. Nézd meg, mi tetszik neki, derítsd ki, milyen díszítés lenne személyre szóló.
A dróthajtogatás szórakoztató, és érdekes elfoglaltság. Ha te is szereted, akkor hajtogass drótból névjegykártyatartót ajándékba.
Néha a legegyszerűbb, leghétköznapibb tárgyak adnak érdekes ajándék ötleteket. Ilyenek például az evőeszközök.
Egyszerű, de nagyszerű faldísz, amelyet Te is könnyedén elkészíthetsz otthon. Nézd meg, és ha tetszik lepd meg vele szeretteidet.
Ne dobd ki a régi evőeszközöket. Ha már elveszett a készlet fele, így teríteni már nem tudsz vele, akkor a maradékot használd fel okosan.
Sokszor a legegyszerűbb tárgyak szolgálnak ötletekkel számunkra. Csak nézz körül a lakásodban, és találd ki, miből milyen meglepetés készíthető.
Szeret újságot olvasni a párod? Nem tudod, hova rakd a napi sajtót? Készíts egy újságtartót neki. Apró meglepetés, aminek örülni fog.
A sörös kupakok sok mindenre jók. Használhatod horgászathoz, vagy az öltözéked kiegészítőjeként, esetleg kulcstartónak.
A kövek csodálatos elemei a természetnek. Változatos formái, a súlyuk, anyaguk miatt nagyon sok mindenre használhatóak.
Készíts a férfinak egyedi pohár alátétet. Talán használni nem fogja, de emlékezni fog, ahányszor az alátétre téved a tekintete.
Készítsd meglepetést a párodnak, férjednek, vagy apák napjára. Ez a kis könyvjelző helyes, apró, és egyszerű elkészíteni.
Izgalmas, és egyedi. Ebből nem tudsz két egyformát készíteni, és csak a fantáziádon múlik, hogy mit kezdesz a kis műanyag katonákkal.
A férfiak íróasztalán sokszor nagy a rendetlenség. Segíts a rendrakásban. Készíts para edényalátétből igényes, szép ceruzatartót.
Készíts ajándékba ceruzatartót, íróasztali rendezőket. Használj hozzá konzerv dobozokat, műanyag csövet, vagy éppen tavalyi telefonkönyvet.
Sokat kávézik a párod? Szereti a papír poharas, elvihetős kávát, vagy csak nincs sok ideje? Lepd meg őt egy saját pohár fogóval.
Gyors, egyszerű, és mégis nagyszerű ajándék apák napjára, vagy akár más ünnepre férfiaknak. Itt is csupán egy régi nyakkendőre lesz szükséged.
Válassz ki egy nyakkendőt a párod szekrényében. Igyekezz olyanra lecsapni, amit már nem használ, de a színeit szereti. A kedvenc nyakkendőjét semmiképpen ne használd fel!

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!