Vicces, kreatív fotó ajándékba

A vicces, vidám, különleges pillanatokat megörökítő fotókból, amelyen szerepel az ara, és a vőlegény is, kiváló nászajándék lehet.
Tetszik? Oszd meg!

fénykép másképp ajándékba

Manapság könnyebb dolga van annak, aki fényképet szeretne ajándékozni. A kiemelkedő pillanatokat sokan megosztják a facebook-on, vagy éppen telefonnal örökítették meg. Ha tudsz olyan képről, amelyet az ifjú pár különösen viccesnek, vagy nagy pillanatnak érez, akkor készíts nekik ebből nászajándékot. Ha nincs ilyen kép, de te akkor is fotót szeretnél készíteni, akkor teremts magad “alkalmas pillanatot”. Montírozd össze a képeket, vagy legyen mindig kéznél a fényképezőgéped, esetleg tereld össze a barátokat, és teremts az ő segítségükkel emlékezetes pillanatokat.

fotó ajándék

ajándékozz fényképet

ajándékozz fotót

A kép természetesen önmagában nem elegendő. Akkor válik belőle megfelelő ajándék, ha azt megfelelő keretbe teszed. A keretet aszerint válaszd meg, hogy milyen stílust kedvel az ifjú pár. Lehet ez vidám, kedves, színes, vagy éppen rusztikus, matt színekkel, esetleg modern, minimalista, vagy az esküvő pillanataihoz illő.

saját készítésű ajándék

fénykép keret otthon

vidám fénykép keret

fényképtartó nászajándékba

ajándék készítés

vintage ajándék otthon

lego ajándék készítés

Jó munkát,vidám időtöltést!
Tetszik? Oszd meg!

Nászajándék ötletek

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A tobozok változatos, szép formája, tartós, kemény anyaga sokoldalú alapanyaggá teszi, hogy ajándékokat, lakásdekorációt készítsünk belőle.
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A kövek vissza visszatérő elemek a kézműves alkotások sorában. Mert természetes, és sokoldalúan felhasználható anyagok.
A fényképek, és a hozzá fűzött üzenetek, minden nemnek, korosztálynak szép, és emlékekben gazdag ajándék elemek.
Készíts érdekes, 3D hatású képkeretet ajándékba. A képkeretbe helyezzél el olyan kivágott elemeket, amelyeket több rétegben ragasztasz a helyére.
Egy igazi nő mindig örül, ha virággal lepik meg. Ehhez pedig kell egy szép, önmagában is dekorációként szolgáló váza.
Saját magad, otthon készíthetsz látványos sziluett képeket a családodról, barátaidról, és egy ünnep alkalmával meglepheted a műveiddel őket.
A nászajándékok milyensége, és értéke ma már nem kapcsolódik szoros szokásrendszerhez, főleg, ha barátokról, munkatársakról van szó.
Kedves, és emlékezetes ajándék ötlet a házasodó ifjú pár számára egy róluk szóló kép, amelyet Te magad készítesz el.