Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Uszadékfa felirat

A fából, természetes anyagokból készült ajándékok azért jó választások, mert sokféle stílushoz igazodnak, könnyen alkalmazható kiegészítők a lakásokban.
Tetszik? Oszd meg!

Már több ötletet mutattam, ami uszadékfából készül. Most mégis újra előveszem ezt az anyagot, mert a neten keresgélve ráakadtam erre a képen látható szép, és hangulatos ötletre. Úgy gondoltam, hogy megmutatom Neked, mint kiváló saját készítésű nászajándék ötletet, hiszen egy Otthon felirat a közös élet kezdetén mindenképpen szól a menyasszonynak, és a vőlegénynek egyaránt, és ez az ajándék a felhasznált természet alkotta alapanyaga miatt biztosan egyedi, és megismételhetetlen.

uszadékfa nászajándék

Ha el akarod készíteni a feliratot, akkor kezdj el időben gyűjtögetni, hogy legyen alapanyagod, amiből összeállíthatod a feliratot. Keresgélj lapos darabokat.

Szükséged lesz egy alap fa anyagra, amire a betűk kerülnek. Ha jól kiszáradt, könnyű fadarabokat találsz, akkor elég, ha ragasztópisztolyt használsz az összeállításhoz, de ha súlyosabb faanyaggal dolgozol, akkor szögeket használj. Szép az is, ha a felhasznált fadarabok színe más és más, de ha egységeset szeretnél, akkor alkalmazz természetes alapozót (len olajat, vagy egyéb kenőanyagot) a műved elkészítéséhez. A kezelt fa előnye, hogy tartósabb lesz az ajándékod.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Nászajándék ötletek

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A kövek vissza visszatérő elemek a kézműves alkotások sorában. Mert természetes, és sokoldalúan felhasználható anyagok.
A fényképek, és a hozzá fűzött üzenetek, minden nemnek, korosztálynak szép, és emlékekben gazdag ajándék elemek.
Készíts érdekes, 3D hatású képkeretet ajándékba. A képkeretbe helyezzél el olyan kivágott elemeket, amelyeket több rétegben ragasztasz a helyére.
Egy igazi nő mindig örül, ha virággal lepik meg. Ehhez pedig kell egy szép, önmagában is dekorációként szolgáló váza.
Saját magad, otthon készíthetsz látványos sziluett képeket a családodról, barátaidról, és egy ünnep alkalmával meglepheted a műveiddel őket.
A nászajándékok milyensége, és értéke ma már nem kapcsolódik szoros szokásrendszerhez, főleg, ha barátokról, munkatársakról van szó.
Kedves, és emlékezetes ajándék ötlet a házasodó ifjú pár számára egy róluk szóló kép, amelyet Te magad készítesz el.
A nászajándék lényege az, hogy az ifjú párt elindítsa a közös élet útján. Ma már kiegészülnek ezek az ajándékok a személyes kapcsolatot kifejező eszközökkel is.