Uszadékfa felirat

A fából, természetes anyagokból készült ajándékok azért jó választások, mert sokféle stílushoz igazodnak, könnyen alkalmazható kiegészítők a lakásokban.
Tetszik? Oszd meg!

Már több ötletet mutattam, ami uszadékfából készül. Most mégis újra előveszem ezt az anyagot, mert a neten keresgélve ráakadtam erre a képen látható szép, és hangulatos ötletre. Úgy gondoltam, hogy megmutatom Neked, mint kiváló saját készítésű nászajándék ötletet, hiszen egy Otthon felirat a közös élet kezdetén mindenképpen szól a menyasszonynak, és a vőlegénynek egyaránt, és ez az ajándék a felhasznált természet alkotta alapanyaga miatt biztosan egyedi, és megismételhetetlen.

uszadékfa nászajándék

Ha el akarod készíteni a feliratot, akkor kezdj el időben gyűjtögetni, hogy legyen alapanyagod, amiből összeállíthatod a feliratot. Keresgélj lapos darabokat.

Szükséged lesz egy alap fa anyagra, amire a betűk kerülnek. Ha jól kiszáradt, könnyű fadarabokat találsz, akkor elég, ha ragasztópisztolyt használsz az összeállításhoz, de ha súlyosabb faanyaggal dolgozol, akkor szögeket használj. Szép az is, ha a felhasznált fadarabok színe más és más, de ha egységeset szeretnél, akkor alkalmazz természetes alapozót (len olajat, vagy egyéb kenőanyagot) a műved elkészítéséhez. A kezelt fa előnye, hogy tartósabb lesz az ajándékod.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Nászajándék ötletek

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A tobozok változatos, szép formája, tartós, kemény anyaga sokoldalú alapanyaggá teszi, hogy ajándékokat, lakásdekorációt készítsünk belőle.
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A kövek vissza visszatérő elemek a kézműves alkotások sorában. Mert természetes, és sokoldalúan felhasználható anyagok.
A fényképek, és a hozzá fűzött üzenetek, minden nemnek, korosztálynak szép, és emlékekben gazdag ajándék elemek.
Készíts érdekes, 3D hatású képkeretet ajándékba. A képkeretbe helyezzél el olyan kivágott elemeket, amelyeket több rétegben ragasztasz a helyére.
Egy igazi nő mindig örül, ha virággal lepik meg. Ehhez pedig kell egy szép, önmagában is dekorációként szolgáló váza.
Saját magad, otthon készíthetsz látványos sziluett képeket a családodról, barátaidról, és egy ünnep alkalmával meglepheted a műveiddel őket.
A nászajándékok milyensége, és értéke ma már nem kapcsolódik szoros szokásrendszerhez, főleg, ha barátokról, munkatársakról van szó.
Kedves, és emlékezetes ajándék ötlet a házasodó ifjú pár számára egy róluk szóló kép, amelyet Te magad készítesz el.