Sziluett kép készítése

Saját magad, otthon készíthetsz látványos sziluett képeket a családodról, barátaidról, és egy ünnep alkalmával meglepheted a műveiddel őket.
Tetszik? Oszd meg!

sziluett kép készítése

Válassz ki egy olyan felvételt, amelyen a sziluett kép alanya oldalsó nézetből látható. Ha ilyen nincs, a telefonoddal készíts egy alkalmas felvételt.

Kettőféleképpen is nekiállhatsz a sziluett kép elkészítésének. Az első, amikor magát a fotót vágod ki, majd azt körülrajzolod vékony ceruzával egy színes kartonon, vagy festhető felületű rajzlapon.

A második lehetőség, ha nem akarod a kiválasztott fényképet tönkre tenni, akkor áttetsző papírt (zsírpapír, pauszpapír, transzparens papír) teszel a kép fölé, rögzíted azt a rajzoláshoz, és a papírra rajzolod meg a fénykép körvonalát, majd az áttetsző papírt kivágod, és sablonként használva átrajzolod a képet az ajándék készítéséhez kiválasztott kartonra, rajzlapra.

sziluett kép otthon

A sziluett képet elkészítheted arra a színes felületre, amelyet választottál, vagy a fehér lapot átfestheted az általad választott színre.

Ha Apák napja, vagy Anyák napja alkalmából, esetleg Nászajándékként szeretnéd ajándékozni az alkotásodat a fenti képen látható kompozícióhoz hasonlóan, akkor vegyél egy szép, az alkalomhoz illő képkeretet, és abba helyezd bele a kivágott sziluett képeket.

Díszítheted az egy színű képet kis, színes kiegészítőkkel, mint például egy színes papírból, vagy selyem darabból készült masni a hajba. Így még érdekesebb lesz az általad készített kép.

sziluett kép kiegészítőkkel

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Nászajándék ötletek

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A tobozok változatos, szép formája, tartós, kemény anyaga sokoldalú alapanyaggá teszi, hogy ajándékokat, lakásdekorációt készítsünk belőle.
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A kövek vissza visszatérő elemek a kézműves alkotások sorában. Mert természetes, és sokoldalúan felhasználható anyagok.
A fényképek, és a hozzá fűzött üzenetek, minden nemnek, korosztálynak szép, és emlékekben gazdag ajándék elemek.
Készíts érdekes, 3D hatású képkeretet ajándékba. A képkeretbe helyezzél el olyan kivágott elemeket, amelyeket több rétegben ragasztasz a helyére.
Egy igazi nő mindig örül, ha virággal lepik meg. Ehhez pedig kell egy szép, önmagában is dekorációként szolgáló váza.
Saját magad, otthon készíthetsz látványos sziluett képeket a családodról, barátaidról, és egy ünnep alkalmával meglepheted a műveiddel őket.
A nászajándékok milyensége, és értéke ma már nem kapcsolódik szoros szokásrendszerhez, főleg, ha barátokról, munkatársakról van szó.
Kedves, és emlékezetes ajándék ötlet a házasodó ifjú pár számára egy róluk szóló kép, amelyet Te magad készítesz el.