Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Sziluett kép készítése

Saját magad, otthon készíthetsz látványos sziluett képeket a családodról, barátaidról, és egy ünnep alkalmával meglepheted a műveiddel őket.
Tetszik? Oszd meg!

sziluett kép készítése

Válassz ki egy olyan felvételt, amelyen a sziluett kép alanya oldalsó nézetből látható. Ha ilyen nincs, a telefonoddal készíts egy alkalmas felvételt.

Kettőféleképpen is nekiállhatsz a sziluett kép elkészítésének. Az első, amikor magát a fotót vágod ki, majd azt körülrajzolod vékony ceruzával egy színes kartonon, vagy festhető felületű rajzlapon.

A második lehetőség, ha nem akarod a kiválasztott fényképet tönkre tenni, akkor áttetsző papírt (zsírpapír, pauszpapír, transzparens papír) teszel a kép fölé, rögzíted azt a rajzoláshoz, és a papírra rajzolod meg a fénykép körvonalát, majd az áttetsző papírt kivágod, és sablonként használva átrajzolod a képet az ajándék készítéséhez kiválasztott kartonra, rajzlapra.

sziluett kép otthon

A sziluett képet elkészítheted arra a színes felületre, amelyet választottál, vagy a fehér lapot átfestheted az általad választott színre.

Ha Apák napja, vagy Anyák napja alkalmából, esetleg Nászajándékként szeretnéd ajándékozni az alkotásodat a fenti képen látható kompozícióhoz hasonlóan, akkor vegyél egy szép, az alkalomhoz illő képkeretet, és abba helyezd bele a kivágott sziluett képeket.

Díszítheted az egy színű képet kis, színes kiegészítőkkel, mint például egy színes papírból, vagy selyem darabból készült masni a hajba. Így még érdekesebb lesz az általad készített kép.

sziluett kép kiegészítőkkel

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Nászajándék ötletek

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A kövek vissza visszatérő elemek a kézműves alkotások sorában. Mert természetes, és sokoldalúan felhasználható anyagok.
A fényképek, és a hozzá fűzött üzenetek, minden nemnek, korosztálynak szép, és emlékekben gazdag ajándék elemek.
Készíts érdekes, 3D hatású képkeretet ajándékba. A képkeretbe helyezzél el olyan kivágott elemeket, amelyeket több rétegben ragasztasz a helyére.
Egy igazi nő mindig örül, ha virággal lepik meg. Ehhez pedig kell egy szép, önmagában is dekorációként szolgáló váza.
Saját magad, otthon készíthetsz látványos sziluett képeket a családodról, barátaidról, és egy ünnep alkalmával meglepheted a műveiddel őket.
A nászajándékok milyensége, és értéke ma már nem kapcsolódik szoros szokásrendszerhez, főleg, ha barátokról, munkatársakról van szó.
Kedves, és emlékezetes ajándék ötlet a házasodó ifjú pár számára egy róluk szóló kép, amelyet Te magad készítesz el.
A nászajándék lényege az, hogy az ifjú párt elindítsa a közös élet útján. Ma már kiegészülnek ezek az ajándékok a személyes kapcsolatot kifejező eszközökkel is.