Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Szerelmes Cicák

Ha párnak készítesz ajándékot nászajándékba, évfordulóra, akkor lepd meg őket egy pár saját készítésű szerelmes cicával.
Tetszik? Oszd meg!

cica pár nászajándékba

A saját készítésű ajándékkal sokszor nagyobb örömet okozhatunk, mint egy boltban, készen vásárolt darabbal. A kézműves boltokban vásárolt termékek persze nagyon szépek, és elég drágák is, hiszen az alkotó fantáziáját, és a munkáját is meg kell fizetned. Időnként azonban a neten is találni egyszerű, és mégis tündéri ajándékötleteket, amelyeket magad is könnyedén megvalósíhatsz akkor is, ha nem vagy képzőművész. Én ezért szeretem az ilyen helyes, és egyedi stílusra formálható ötleteket, mint amilyen ez a macska pár is.

Válassz hozzá két, egymáshoz jól illő anyagot. Lehetőleg az egyik legyen sötétebb, a másik világosabb, hogy a kontraszt nagy legyen.

Nyomtasd ki, vagy rajzold meg magad a sablont akkor méretben, amekkora macsekokat szeretnél.

nászajándék ötlet

Vágd ki az anyagból a macska formákat, majd varrd össze a széleket, tömd ki a cicákat. Amikor az arcukat hímzed fel, ügyelj arra, hogy az ellenkező oldalakat hímezd ki, mert így tudod egymásba akasztani a cicák farkincáit úgy, hogy mindkettő szembe nézzen. A szemeket gyöngyből készítsd el. 

ajándék ötlet nászajándékba

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Nászajándék ötletek

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A kövek vissza visszatérő elemek a kézműves alkotások sorában. Mert természetes, és sokoldalúan felhasználható anyagok.
A fényképek, és a hozzá fűzött üzenetek, minden nemnek, korosztálynak szép, és emlékekben gazdag ajándék elemek.
Készíts érdekes, 3D hatású képkeretet ajándékba. A képkeretbe helyezzél el olyan kivágott elemeket, amelyeket több rétegben ragasztasz a helyére.
Egy igazi nő mindig örül, ha virággal lepik meg. Ehhez pedig kell egy szép, önmagában is dekorációként szolgáló váza.
Saját magad, otthon készíthetsz látványos sziluett képeket a családodról, barátaidról, és egy ünnep alkalmával meglepheted a műveiddel őket.
A nászajándékok milyensége, és értéke ma már nem kapcsolódik szoros szokásrendszerhez, főleg, ha barátokról, munkatársakról van szó.
Kedves, és emlékezetes ajándék ötlet a házasodó ifjú pár számára egy róluk szóló kép, amelyet Te magad készítesz el.
A nászajándék lényege az, hogy az ifjú párt elindítsa a közös élet útján. Ma már kiegészülnek ezek az ajándékok a személyes kapcsolatot kifejező eszközökkel is.
A fából, természetes anyagokból készült ajándékok azért jó választások, mert sokféle stílushoz igazodnak, könnyen alkalmazható kiegészítők a lakásokban.