Scrap élménydobozok

Ajándékozz scrap élménydobozt. Ezek a dobozok egyediek, és igazán személyes ajándékok, hiszen a megajándékozott saját élményeiről szólnak.
Tetszik? Oszd meg!

élmény dobozok

Keress s fiatal pár életéből olyan fotókat, és kis emléktárgyakat, amelyek a házasság előtti időkből valók. Lehet ez egy olyan élménydoboz, amelynek az egyik oldalát a férj gyerekkora, a másikat a feleség gyerekkora tölti meg, de lehet ez a házasságuk előtti közös időről is.

Ha nem te vagy a testvére, vagy a szülője a fiatal pár valamelyikének, akkor érdemes beavatni egy közvetlen családtagot, aki hozzásegít a szükséges fotókhoz, kis emléktárgyakhoz. Ez lehet gyermekkori csörgő, vagy rajzocskák, esetleg egy régi cumi, vagy kiscipő, a közös életből koncert, és mozi jegyek, egy emlékezetes estéről egy eltett sörös kupak. Bármi, ami életre kelti a fényképeket.

Azért gyűjtöttem össze a képeket, hogy ötleteket adjak, amiből kiindulva elkészíted a saját ajándékodat. Használj bátran kis kiegészítő szalagokat, gombokat, gemkapcsot, egy kagylót, szárított virágot,  kivágott figurákat, bármit, amitől színesebb, érdekesebb, különlegesebb lesz az élménydobozod.

Ha  csomagolod, akkor lehetőleg celofánnal tedd, és szárított virágot, szalagokat, tüll masnikat használj a díszítéshez.

fényképes ajándék

fényképes ajándék saját kézzel

fotó montázs

nászajándék ötlet

ötletek ünnepekre

élmény ajándékok

emlék dobozok

emlék asztal vitrin

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Nászajándék ötletek

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A tobozok változatos, szép formája, tartós, kemény anyaga sokoldalú alapanyaggá teszi, hogy ajándékokat, lakásdekorációt készítsünk belőle.
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A kövek vissza visszatérő elemek a kézműves alkotások sorában. Mert természetes, és sokoldalúan felhasználható anyagok.
A fényképek, és a hozzá fűzött üzenetek, minden nemnek, korosztálynak szép, és emlékekben gazdag ajándék elemek.
Készíts érdekes, 3D hatású képkeretet ajándékba. A képkeretbe helyezzél el olyan kivágott elemeket, amelyeket több rétegben ragasztasz a helyére.
Egy igazi nő mindig örül, ha virággal lepik meg. Ehhez pedig kell egy szép, önmagában is dekorációként szolgáló váza.
Saját magad, otthon készíthetsz látványos sziluett képeket a családodról, barátaidról, és egy ünnep alkalmával meglepheted a műveiddel őket.
A nászajándékok milyensége, és értéke ma már nem kapcsolódik szoros szokásrendszerhez, főleg, ha barátokról, munkatársakról van szó.
Kedves, és emlékezetes ajándék ötlet a házasodó ifjú pár számára egy róluk szóló kép, amelyet Te magad készítesz el.