Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Scrabble kép

Kedves, és emlékezetes ajándék ötlet a házasodó ifjú pár számára egy róluk szóló kép, amelyet Te magad készítesz el.
Tetszik? Oszd meg!

scrabble kép

A képen látható scrabble betűkből kirakott képhez szükséged lesz egy képkeretre, illetve azokra a betűkre, amelyekből ki tudod rakni a házasulandó ifjú pár neveit.

A betűk alapvetően bármiből lehetnek. Ha van egy régi játékod, akkor az a legalkalmasabb, de éppen úgy elkészítheted kartonból, dekor gumiból, vagy éppen süthető gyurmából.

Ha pedig mindezt nem szeretnéd, akkor keress fel egy hobbi boltot, és nézd meg a kínálatukat. Biztosan találni fogsz a célnak megfelelő betű elemeket.

Ha a keresztneveket, és a vezetéknevet nem tudod egymáshoz illeszteni, akkor keress egy olyan kedves szót, amely jellemző az ifjú párra, vagy egy jó tulajdonságot, amit kívánsz nekik, és alkosd meg a saját kis scrabble tábládat, amelyet aztán beragasztasz a kép helyére.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Nászajándék ötletek

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A kövek vissza visszatérő elemek a kézműves alkotások sorában. Mert természetes, és sokoldalúan felhasználható anyagok.
A fényképek, és a hozzá fűzött üzenetek, minden nemnek, korosztálynak szép, és emlékekben gazdag ajándék elemek.
Készíts érdekes, 3D hatású képkeretet ajándékba. A képkeretbe helyezzél el olyan kivágott elemeket, amelyeket több rétegben ragasztasz a helyére.
Egy igazi nő mindig örül, ha virággal lepik meg. Ehhez pedig kell egy szép, önmagában is dekorációként szolgáló váza.
Saját magad, otthon készíthetsz látványos sziluett képeket a családodról, barátaidról, és egy ünnep alkalmával meglepheted a műveiddel őket.
A nászajándékok milyensége, és értéke ma már nem kapcsolódik szoros szokásrendszerhez, főleg, ha barátokról, munkatársakról van szó.
Kedves, és emlékezetes ajándék ötlet a házasodó ifjú pár számára egy róluk szóló kép, amelyet Te magad készítesz el.
A nászajándék lényege az, hogy az ifjú párt elindítsa a közös élet útján. Ma már kiegészülnek ezek az ajándékok a személyes kapcsolatot kifejező eszközökkel is.