Scrabble kép

Kedves, és emlékezetes ajándék ötlet a házasodó ifjú pár számára egy róluk szóló kép, amelyet Te magad készítesz el.
Tetszik? Oszd meg!

scrabble kép

A képen látható scrabble betűkből kirakott képhez szükséged lesz egy képkeretre, illetve azokra a betűkre, amelyekből ki tudod rakni a házasulandó ifjú pár neveit.

A betűk alapvetően bármiből lehetnek. Ha van egy régi játékod, akkor az a legalkalmasabb, de éppen úgy elkészítheted kartonból, dekor gumiból, vagy éppen süthető gyurmából.

Ha pedig mindezt nem szeretnéd, akkor keress fel egy hobbi boltot, és nézd meg a kínálatukat. Biztosan találni fogsz a célnak megfelelő betű elemeket.

Ha a keresztneveket, és a vezetéknevet nem tudod egymáshoz illeszteni, akkor keress egy olyan kedves szót, amely jellemző az ifjú párra, vagy egy jó tulajdonságot, amit kívánsz nekik, és alkosd meg a saját kis scrabble tábládat, amelyet aztán beragasztasz a kép helyére.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Nászajándék ötletek

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A tobozok változatos, szép formája, tartós, kemény anyaga sokoldalú alapanyaggá teszi, hogy ajándékokat, lakásdekorációt készítsünk belőle.
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A kövek vissza visszatérő elemek a kézműves alkotások sorában. Mert természetes, és sokoldalúan felhasználható anyagok.
A fényképek, és a hozzá fűzött üzenetek, minden nemnek, korosztálynak szép, és emlékekben gazdag ajándék elemek.
Készíts érdekes, 3D hatású képkeretet ajándékba. A képkeretbe helyezzél el olyan kivágott elemeket, amelyeket több rétegben ragasztasz a helyére.
Egy igazi nő mindig örül, ha virággal lepik meg. Ehhez pedig kell egy szép, önmagában is dekorációként szolgáló váza.
Saját magad, otthon készíthetsz látványos sziluett képeket a családodról, barátaidról, és egy ünnep alkalmával meglepheted a műveiddel őket.
A nászajándékok milyensége, és értéke ma már nem kapcsolódik szoros szokásrendszerhez, főleg, ha barátokról, munkatársakról van szó.
Kedves, és emlékezetes ajándék ötlet a házasodó ifjú pár számára egy róluk szóló kép, amelyet Te magad készítesz el.