Névtábla ajándékba

Készíts családi névtáblát nászajándékba az ifjú párnak. Erre mindenképpen szükségük lesz a most már közös otthonukban.
Tetszik? Oszd meg!

névtábla ajándékba

Ajándékozd meg az ifjú párt egy saját névtáblával, amelyet házasságkötésük első napjától használatba vehetnek.

A saját készítésű névtábla bármilyen anyagból készülhet, amelyet Te előnyben részesítesz. Arra ügyelj, hogy ha családi ház ajtajára kerül, akkor ki van téve az időjárás viszontagságainak, így mindenképpen víz, és fagyálló kell legyen. Természetesen sokkal egyszerűbb dolgod van, ha olyan lakásajtóra készíted az ajándékodat, amely egy folyosón van, hiszen akkor nem kell ügyelned arra, hogy megóvd a fagytól, esőtől, széltől.

Alapként választhatsz egy fatörzs szeletet, vagy fa deszka darabot, esetleg elkészítheted agyagból, süthető gyurmából. A csempe, és egy mini fém tálca is jó alap lehet, ha van hozzá olyan eszközöd, amellyel át tudod fúrni, hogy az akasztó, vagy egyéb rögzítő rákerüljön.

Ha festéket használsz, mindig konzultálj hozzáértővel, hogy milyen anyagot milyen festék fog meg. A szalvéta technikás díszítés egyszerű, és megbízható a legtöbb esetben. Ha süthető gyurmával dolgozol, ezt a ragasztópisztolyokhoz használt ragasztó jól rögzíti. Az agyagot szerencsés egymáshoz tapasztani, mert így stabilabb.

Mutatok néhány ötletet, de Te bátran találj ki egyéb anyag kombinációkat, és a gyakorlatodtól, kézügyességedtől függően bonyolultabb, egyszerűbb mintákat.

névtábla készítés otthon

készíts ajándék névtáblát

decoupage névtábla

süthető gyurma névtábla

nászajándék névtábla

ajándék készítés

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Nászajándék ötletek

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A tobozok változatos, szép formája, tartós, kemény anyaga sokoldalú alapanyaggá teszi, hogy ajándékokat, lakásdekorációt készítsünk belőle.
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A kövek vissza visszatérő elemek a kézműves alkotások sorában. Mert természetes, és sokoldalúan felhasználható anyagok.
A fényképek, és a hozzá fűzött üzenetek, minden nemnek, korosztálynak szép, és emlékekben gazdag ajándék elemek.
Készíts érdekes, 3D hatású képkeretet ajándékba. A képkeretbe helyezzél el olyan kivágott elemeket, amelyeket több rétegben ragasztasz a helyére.
Egy igazi nő mindig örül, ha virággal lepik meg. Ehhez pedig kell egy szép, önmagában is dekorációként szolgáló váza.
Saját magad, otthon készíthetsz látványos sziluett képeket a családodról, barátaidról, és egy ünnep alkalmával meglepheted a műveiddel őket.
A nászajándékok milyensége, és értéke ma már nem kapcsolódik szoros szokásrendszerhez, főleg, ha barátokról, munkatársakról van szó.
Kedves, és emlékezetes ajándék ötlet a házasodó ifjú pár számára egy róluk szóló kép, amelyet Te magad készítesz el.