Nászajándék színes tobozokból

A tobozok változatos, szép formája, tartós, kemény anyaga sokoldalú alapanyaggá teszi, hogy ajándékokat, lakásdekorációt készítsünk belőle.
Tetszik? Oszd meg!

Festett tobozok nászajándékAmikor megkapjuk az esküvőre a meghívót, az első gondolataink kötött szerepel az ajándék. Mivel lepjem meg az ifjú párt? Mi az az ajándék, ami mindkettőjüknek szól? Lehet, hogy a férfiak annyira nem örülnek ennek, de az biztos, hogy a közös otthon építésére, felszerelésére, díszítésére szolgáló ajándékok az új, közös életről szólnak, ahhoz kívánnak hozzátenni valamit.

Ha pedig a közös életre gondolsz, és még valami igazán egyedit is szeretnél, akkor mindenképpen jusson eszedbe a saját készítésű ajándék lehetősége akkor is, ha ez nem az egyetlen meglepetésed lesz. De ez biztosan egyedi, és senki más által nem ajándékozott.

A fenyő, és az üveg kombinációja nem túl nőies, és nem túl férfias. Éppen a két nem együttéléséhez alkalmas alapanyagok.

Szerezz be egy szép nagy, üveg álló vázát. A formáját válaszd meg aszerint, hogy milyen az ifjú pár stílusa. Ha modernebb, akkor egyenesebb vonalakat keress. Ha inkább a klasszikus felé hajlanak, akkor választhatsz íves, formázottabb darabot.

Szedj sok sok, és más más formájú, méretű tobozt. Szépen tisztítsd meg, hagyd teljesen megszáradni, és egy újságpapírra kitéve őket, lehetőleg szabad levegőn, festék spray-vel színezd meg mindet.

A színeket is annak megfelelően válaszd ki, hogy mit szeret a pár, esetleg keverd az egyikük, és másikuk által kedvelt színeket. Így izgalmas, és tényleg mindkettőjüknek szóló ajándékot tudsz készíteni.

Végül a száradás után töltsd fel a színes tobozokkal a vázát, és egy nagy masnival, üdvözlő kártyával díszítsd fel az átadáshoz:)

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Nászajándék ötletek

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A tobozok változatos, szép formája, tartós, kemény anyaga sokoldalú alapanyaggá teszi, hogy ajándékokat, lakásdekorációt készítsünk belőle.
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A kövek vissza visszatérő elemek a kézműves alkotások sorában. Mert természetes, és sokoldalúan felhasználható anyagok.
A fényképek, és a hozzá fűzött üzenetek, minden nemnek, korosztálynak szép, és emlékekben gazdag ajándék elemek.
Készíts érdekes, 3D hatású képkeretet ajándékba. A képkeretbe helyezzél el olyan kivágott elemeket, amelyeket több rétegben ragasztasz a helyére.
Egy igazi nő mindig örül, ha virággal lepik meg. Ehhez pedig kell egy szép, önmagában is dekorációként szolgáló váza.
Saját magad, otthon készíthetsz látványos sziluett képeket a családodról, barátaidról, és egy ünnep alkalmával meglepheted a műveiddel őket.
A nászajándékok milyensége, és értéke ma már nem kapcsolódik szoros szokásrendszerhez, főleg, ha barátokról, munkatársakról van szó.
Kedves, és emlékezetes ajándék ötlet a házasodó ifjú pár számára egy róluk szóló kép, amelyet Te magad készítesz el.