Nászajándék pénz

Ma már egyre többször kerülünk abba a helyzetbe, hogy az ifjú pár pénzt kér nászajándékként, hogy könnyedebben kezdjen neki a közös életnek.
Tetszik? Oszd meg!

pénzes ajándékkosár

Ez egy teljesen természetes kérés, és ma már tényleg senki nem lepődik meg ezen. Ám ha így van, akkor se veszítsük el az ajándékozó kedvünket, és legyen az ajándékunk fantáziadús, emlékezetes.

Próbáljunk olyan módot találni az ajándékozásra, ami megnevetteti, vagy meglepi az ifjú párt.

Például ajándékozhatunk nekik pénz csokrot. Ez a csokor lehet csak és kizárólag pénz virágokból, de megtehetjük azt is, hogy egy tényleg virágokból álló csokor szálaira rögzítjük az ajándékunkat.

pénz csokor ajándékba

Elrejthetjük az ajándékunkat egy bonbonos dobozban  is.

bonbon és pénz ajándékba

Készíthetünk átlátszó tetejű bonbon dobozt, amiben a például nagyon finom Szamos marcipán falatkákat tekerjük be a pénzekkel, és így adjuk át az ajándékot.

ajándék ötlet

Egy kiürült whisky-s üveget is feltölthetünk szépen felsodort pénzekkel, és közé üzeneteket rejthetünk, ami az ifjú párt ellátja tanácsokkal. Esetleg csokikat is dobálhatunk az üvegbe, majd az egészet szépen becsomagoljuk, és nagy masnikkal díszítjük.

pénzt ajándékba

nászajándék

Képkeretbe is elhelyezhetjük az ajándékozásra szánt összeget, és megjelölhetjük a célt, amire az összeget szánjuk. Például: “Néhány hónap végi vészhelyzet elhárítására.”, vagy “A nászút felpezsdítésére”, stb vicces ötletecske.

vicces segélydoboz

Ezen kívül még egy halom origami lehetőség van, amelyek segítségével az egyszerű pénzből vidám, emlékezetes ajándék varázsolható.

pénz origami

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Nászajándék ötletek

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A tobozok változatos, szép formája, tartós, kemény anyaga sokoldalú alapanyaggá teszi, hogy ajándékokat, lakásdekorációt készítsünk belőle.
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A kövek vissza visszatérő elemek a kézműves alkotások sorában. Mert természetes, és sokoldalúan felhasználható anyagok.
A fényképek, és a hozzá fűzött üzenetek, minden nemnek, korosztálynak szép, és emlékekben gazdag ajándék elemek.
Készíts érdekes, 3D hatású képkeretet ajándékba. A képkeretbe helyezzél el olyan kivágott elemeket, amelyeket több rétegben ragasztasz a helyére.
Egy igazi nő mindig örül, ha virággal lepik meg. Ehhez pedig kell egy szép, önmagában is dekorációként szolgáló váza.
Saját magad, otthon készíthetsz látványos sziluett képeket a családodról, barátaidról, és egy ünnep alkalmával meglepheted a műveiddel őket.
A nászajándékok milyensége, és értéke ma már nem kapcsolódik szoros szokásrendszerhez, főleg, ha barátokról, munkatársakról van szó.
Kedves, és emlékezetes ajándék ötlet a házasodó ifjú pár számára egy róluk szóló kép, amelyet Te magad készítesz el.