NászAjándék párna

Ajándékozz az ifjú párnak ajándék pár- párnát nászajándékba. Készítsd el saját magad az ajándékot, így igazán személyessé teszed azt.
Tetszik? Oszd meg!

párna nászajándékba

A nászajándék éppúgy szól az ifjú feleségnek, mint a férjének. Ezért a páros ajándékok figyelmesek, és jó érzést keltenek. Hiszen a férfiak sokszor érezhetik úgy, hogy a konyhafelszerelést, egyéb lakáskiegészítőket az asszonyka kapja, mert nagy valószínűséggel ő fogja használni.

Ha dedikált párnákat készítesz, ez határozottan mindkettőjüknek szól. Lehet ez díszpárna, vagy ágynemű huzat is. A párnát nem feltétlenül kell saját magadnak elkészíteni, de természetesen azt is megteheted.

Az anyagot megfestheted egyszerű ruhafestékkel. Ha ezt teszed, előtte készíts sablont, és a festés előtt tegyél a megfestendő anyag rész alá papírt, vagy kartont, hogy ne üssön át a festék a másik oldalra. Az anyagot simítsd ki. Előzőleg jó, ha meg is vasalod, így biztosan szép, igényes lesz a munkád.

Ha tudsz hímezni, akkor tedd ezzel egyedivé, személyessé a párnát.

hímzett ajándék párna

Használhatsz speciális, vasalható matricát is, vagy egyszerűen felvarrod a kivágott mintákat. A másik lehetőség az, hogy színes anyagdarabot varrsz a párna belső felére, és a felsőből kivágod a kívánt feliratot. Ebben az esetben kívülről ragaszd fel a sablont az anyagra, a sablon mentén varrd össze az alsó, és a felső réteget, és ha ezzel kész vagy, akkor vágd ki a mintákat. Így nem fog felbomlani az anyag.

ajándék ötletek

nászajándék ötletek

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Nászajándék ötletek

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A tobozok változatos, szép formája, tartós, kemény anyaga sokoldalú alapanyaggá teszi, hogy ajándékokat, lakásdekorációt készítsünk belőle.
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A kövek vissza visszatérő elemek a kézműves alkotások sorában. Mert természetes, és sokoldalúan felhasználható anyagok.
A fényképek, és a hozzá fűzött üzenetek, minden nemnek, korosztálynak szép, és emlékekben gazdag ajándék elemek.
Készíts érdekes, 3D hatású képkeretet ajándékba. A képkeretbe helyezzél el olyan kivágott elemeket, amelyeket több rétegben ragasztasz a helyére.
Egy igazi nő mindig örül, ha virággal lepik meg. Ehhez pedig kell egy szép, önmagában is dekorációként szolgáló váza.
Saját magad, otthon készíthetsz látványos sziluett képeket a családodról, barátaidról, és egy ünnep alkalmával meglepheted a műveiddel őket.
A nászajándékok milyensége, és értéke ma már nem kapcsolódik szoros szokásrendszerhez, főleg, ha barátokról, munkatársakról van szó.
Kedves, és emlékezetes ajándék ötlet a házasodó ifjú pár számára egy róluk szóló kép, amelyet Te magad készítesz el.