Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

NászAjándék párna

Ajándékozz az ifjú párnak ajándék pár- párnát nászajándékba. Készítsd el saját magad az ajándékot, így igazán személyessé teszed azt.
Tetszik? Oszd meg!

párna nászajándékba

A nászajándék éppúgy szól az ifjú feleségnek, mint a férjének. Ezért a páros ajándékok figyelmesek, és jó érzést keltenek. Hiszen a férfiak sokszor érezhetik úgy, hogy a konyhafelszerelést, egyéb lakáskiegészítőket az asszonyka kapja, mert nagy valószínűséggel ő fogja használni.

Ha dedikált párnákat készítesz, ez határozottan mindkettőjüknek szól. Lehet ez díszpárna, vagy ágynemű huzat is. A párnát nem feltétlenül kell saját magadnak elkészíteni, de természetesen azt is megteheted.

Az anyagot megfestheted egyszerű ruhafestékkel. Ha ezt teszed, előtte készíts sablont, és a festés előtt tegyél a megfestendő anyag rész alá papírt, vagy kartont, hogy ne üssön át a festék a másik oldalra. Az anyagot simítsd ki. Előzőleg jó, ha meg is vasalod, így biztosan szép, igényes lesz a munkád.

Ha tudsz hímezni, akkor tedd ezzel egyedivé, személyessé a párnát.

hímzett ajándék párna

Használhatsz speciális, vasalható matricát is, vagy egyszerűen felvarrod a kivágott mintákat. A másik lehetőség az, hogy színes anyagdarabot varrsz a párna belső felére, és a felsőből kivágod a kívánt feliratot. Ebben az esetben kívülről ragaszd fel a sablont az anyagra, a sablon mentén varrd össze az alsó, és a felső réteget, és ha ezzel kész vagy, akkor vágd ki a mintákat. Így nem fog felbomlani az anyag.

ajándék ötletek

nászajándék ötletek

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Nászajándék ötletek

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A kövek vissza visszatérő elemek a kézműves alkotások sorában. Mert természetes, és sokoldalúan felhasználható anyagok.
A fényképek, és a hozzá fűzött üzenetek, minden nemnek, korosztálynak szép, és emlékekben gazdag ajándék elemek.
Készíts érdekes, 3D hatású képkeretet ajándékba. A képkeretbe helyezzél el olyan kivágott elemeket, amelyeket több rétegben ragasztasz a helyére.
Egy igazi nő mindig örül, ha virággal lepik meg. Ehhez pedig kell egy szép, önmagában is dekorációként szolgáló váza.
Saját magad, otthon készíthetsz látványos sziluett képeket a családodról, barátaidról, és egy ünnep alkalmával meglepheted a műveiddel őket.
A nászajándékok milyensége, és értéke ma már nem kapcsolódik szoros szokásrendszerhez, főleg, ha barátokról, munkatársakról van szó.
Kedves, és emlékezetes ajándék ötlet a házasodó ifjú pár számára egy róluk szóló kép, amelyet Te magad készítesz el.
A nászajándék lényege az, hogy az ifjú párt elindítsa a közös élet útján. Ma már kiegészülnek ezek az ajándékok a személyes kapcsolatot kifejező eszközökkel is.