Nászajándék fali dísz madárkákkal

A szimbólumok világát használva könnyedén alkothatunk olyan ajándékokat, amelyik a kivitelezésen túl plusz jelentés tartalommal is bírnak.
Tetszik? Oszd meg!

madár faágon

A madár a lélek jelképe, a madarak párban a kapcsolatok a lelkek közt. A fa az életfát szimbolizálhatja. Természetesen ennek a háttere sokkal bővebb, és mélyebb, de mégis, az ajándékozás során érdemes elgondolkodni néha az ajándéktárgy mondanivalóján, főként, amikor egy olyan jeles alkalommal lepjük meg vele barátainkat, családtagjainkat, mint az esküvő.

A madárkák az ágon lehetnek egyszerű levegőn száradó gyurma figurák, vagy papírmaséból készített darabok. A faág magáért beszél. Ha tetszik neked, annyi elég.

Vihetsz az ajándékodba némi szellemességet is azzal, ha a madaraknak ruhát festesz. Így, bár van komoly üzenet értéke is az ajándékodnak, mégis, a ruhába öltöztetett kis figurák lesznek a hangsúlyosak. A Te döntésed, és leginkább az a meghatározó, milyen kapcsolatban vagy az ifjú párral.

Ha pedig magad nem szívesen készíted el a madarakat, akkor vásárolj kész darabokat, és azokat rögzítsd az általad választott faágra.

nászajándék ötlet

nászajándék készítés

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Nászajándék ötletek

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A tobozok változatos, szép formája, tartós, kemény anyaga sokoldalú alapanyaggá teszi, hogy ajándékokat, lakásdekorációt készítsünk belőle.
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A kövek vissza visszatérő elemek a kézműves alkotások sorában. Mert természetes, és sokoldalúan felhasználható anyagok.
A fényképek, és a hozzá fűzött üzenetek, minden nemnek, korosztálynak szép, és emlékekben gazdag ajándék elemek.
Készíts érdekes, 3D hatású képkeretet ajándékba. A képkeretbe helyezzél el olyan kivágott elemeket, amelyeket több rétegben ragasztasz a helyére.
Egy igazi nő mindig örül, ha virággal lepik meg. Ehhez pedig kell egy szép, önmagában is dekorációként szolgáló váza.
Saját magad, otthon készíthetsz látványos sziluett képeket a családodról, barátaidról, és egy ünnep alkalmával meglepheted a műveiddel őket.
A nászajándékok milyensége, és értéke ma már nem kapcsolódik szoros szokásrendszerhez, főleg, ha barátokról, munkatársakról van szó.
Kedves, és emlékezetes ajándék ötlet a házasodó ifjú pár számára egy róluk szóló kép, amelyet Te magad készítesz el.