Mondd el fényképekkel - Nászajándék

A fényképek, és a hozzá fűzött üzenetek, minden nemnek, korosztálynak szép, és emlékekben gazdag ajándék elemek.
Tetszik? Oszd meg!

diy Fénykép sorozat esküvőre

A nászajándék tervezésénél fontos szempont, hogy mind a nőnek, mind a férfinak szóljon. Így nem könnyű megtalálni az egyensúlyt. De a közösen készült fényképek azok valóban mindkettőjükről szólnak. A képekhez kapcsolódó emlékek pedig együtt megélt pillanatokat mutatnak meg.

Egy kis képekkel elmondott történet akár kiegészítő ajándékként, de önálló meglepetésként is megállja a helyét.

A képen szereplő felfűzött korongok kivitelezésre is érdekesek, és a kis doboz mint tároló szépen díszíthető, egy polcon akár lakás dekorációként is használható. Így mindig kéznél van, újra és újra elővehető, nem eldugva pihen a fiók mélyén.

A képeket válogasd össze. Hobbi boltban, vagy virág ajándék üzletben vásárold meg a megfelelő méretű kerek papír dobozt. Szerezz be a tervezett díszítéshez illő szalagot. Szükséged lesz még fehér kartonra, és ragasztóra, vékony filctollra.

A képeket, és a kartont vágd kerek formájúra úgy, hogy kényelmesen elférjenek a dobozban.

A karton korongokra írd fel a történetet, amit el szeretnél mesélni, vagy csak önálló üzeneteket, megjegyzéseket, idézeteket, amelyeket a képekhez szeretnél fűzni.

A fénykép korongok, és a feliratozott karton korongok hátulját kend be ragasztóval, helyezd el középen a szalag csíkot, és illeszd össze az egymáshoz tartozó darabokat. Ne ragaszd túl szorosan a képeket, mert akkor nem tudod egymásra hajtogatni a korongokat. Ügyelj arra, hogy a ragasztó ne folyjon ki a két korong közül, mert akkor összetapadnak az összehajtogatott képek.

Várd meg a teljes száradást, és csak utána tedd a dobozba a kép korong sorozatot.

A dobozt ízlésed szerint díszítsd. Fesd be, vagy decoupage-old, esetleg arra is ragassz fotókat. Tehetsz rá szalagot, csipkét, gombokat, száraz virágot, bármit, amitől hangulatosabb, ünnepibb lesz.


Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Nászajándék ötletek

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A tobozok változatos, szép formája, tartós, kemény anyaga sokoldalú alapanyaggá teszi, hogy ajándékokat, lakásdekorációt készítsünk belőle.
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A kövek vissza visszatérő elemek a kézműves alkotások sorában. Mert természetes, és sokoldalúan felhasználható anyagok.
A fényképek, és a hozzá fűzött üzenetek, minden nemnek, korosztálynak szép, és emlékekben gazdag ajándék elemek.
Készíts érdekes, 3D hatású képkeretet ajándékba. A képkeretbe helyezzél el olyan kivágott elemeket, amelyeket több rétegben ragasztasz a helyére.
Egy igazi nő mindig örül, ha virággal lepik meg. Ehhez pedig kell egy szép, önmagában is dekorációként szolgáló váza.
Saját magad, otthon készíthetsz látványos sziluett képeket a családodról, barátaidról, és egy ünnep alkalmával meglepheted a műveiddel őket.
A nászajándékok milyensége, és értéke ma már nem kapcsolódik szoros szokásrendszerhez, főleg, ha barátokról, munkatársakról van szó.
Kedves, és emlékezetes ajándék ötlet a házasodó ifjú pár számára egy róluk szóló kép, amelyet Te magad készítesz el.