Kövekből romantikus képek

A kövek vissza visszatérő elemek a kézműves alkotások sorában. Mert természetes, és sokoldalúan felhasználható anyagok.
Tetszik? Oszd meg!

Kövekből képek

Amikor esküvőre készülünk, akkor szeretnénk megajándékozni az ifjú párt valami emlékezetessel. Mi lehetne ennél megfelelőbb, mint egy szép, izgalmas, és egyedi kövekből saját magad által készített romantikus kép.

Természetesen mindezt a neten is megvásárolhatod, de igazán akkor értékes, és emlékezetes a fiatalok számára, ha te magad keresed a köveket, és alkotod meg az ajándékot.

A készülődés az ajándékozásra önmagában is egy jó érzéseket ébresztő folyamat. Próbáld ki. Keress, kutass mindenütt, ahol kövekre bukkansz. Szedj össze minél több lapos, hosszúkás, kerek, különleges formájú követ.

Vásárolj egy képkeretet, szerezz be ragasztópisztolyt, és kezd el tervezni.

Pakold a köveket ide oda, illeszd egymáshoz, próbálkozz, képzeld el a végeredményt. Használj filvtollat, tust, kis faágakat, gyöngyöket, egyebeket a képed kiegészítő, összekötő elemeiként.

Ha elkészült a tökéletes terv, akkor a ragasztópisztoly segítségével állítsd össze a képet.

Kő képek

Kavics kép

Jó munkát, vidám tervezgetést!
Tetszik? Oszd meg!

Nászajándék ötletek

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A tobozok változatos, szép formája, tartós, kemény anyaga sokoldalú alapanyaggá teszi, hogy ajándékokat, lakásdekorációt készítsünk belőle.
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A kövek vissza visszatérő elemek a kézműves alkotások sorában. Mert természetes, és sokoldalúan felhasználható anyagok.
A fényképek, és a hozzá fűzött üzenetek, minden nemnek, korosztálynak szép, és emlékekben gazdag ajándék elemek.
Készíts érdekes, 3D hatású képkeretet ajándékba. A képkeretbe helyezzél el olyan kivágott elemeket, amelyeket több rétegben ragasztasz a helyére.
Egy igazi nő mindig örül, ha virággal lepik meg. Ehhez pedig kell egy szép, önmagában is dekorációként szolgáló váza.
Saját magad, otthon készíthetsz látványos sziluett képeket a családodról, barátaidról, és egy ünnep alkalmával meglepheted a műveiddel őket.
A nászajándékok milyensége, és értéke ma már nem kapcsolódik szoros szokásrendszerhez, főleg, ha barátokról, munkatársakról van szó.
Kedves, és emlékezetes ajándék ötlet a házasodó ifjú pár számára egy róluk szóló kép, amelyet Te magad készítesz el.