Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Hangulat gyertyák

Ajándékozz saját készítésű hangulat gyertya ajándékcsomagot nászajándékként. A közös otthont a gyertyafény melegséggel tölti meg.
Tetszik? Oszd meg!

ajándék gyertyatartó

A gyertya, a tűz meleg fénye az egyszerű hétköznapok estéjén is ünnepi hangulatot teremt. Bármely esemény legszebb kiegészítője tud lenni. A nászajándék ma már nem feltétlen a józan, stafírungként szolgáló tárgyak áradata. Ha egyedi, emlékezetes ajándékot szeretnél adni, akkor készíts saját ötletek alapján gyertyatartókat, amelyeket a lakás különböző pontjain tud elhelyezni az ifjú pár, és bármikor, bármilyen helyzetben élvezheti a meghitt pillanatok varázsát.

A gyertyatartók készítésének ezer egyszerű módja van. Készíthetsz gyertyatartót úgy, hogy befőttes üvegekre szalvéta technikával mintát viszel fel:

gyertyatartó készítés otthon

Használhatsz üvegfestéket, amellyel a pontos, de az absztrakt formák is feldobják az üres felületeket, ráadásul megszínezik a fényt, amit átengednek:

díszítés otthon

A kiürült konzervdobozok is kiváló alakot adnak a gyertyatartó elkészítéséhez. Kis gallyakkal körberagasztod, és száraz virágokkal, szalagokkal rusztikus stílust varázsolsz:

ajándék készítés

nászajándék ötletek

Modern, élénk színek kedvelőinek készíts gyönggyel díszített gyertyatartót:

ajándék ötletek

A szárított szirmokat ragasztóval rögzítsd az üvegfelülethez, és olyan művet alkotsz, ami a tűz lobogásával életre kelti az üveget:

ajándék mindenkinek

Az üveg gyertyatartó belsejébe tegyél egy kisebb üveget, ami körülveszi a gyertyát. A két üveg közti részt töltsd ki az általad választott anyaggal. Ez lehet fűszernövény, így még a lakás illatosításáról is gondoskodsz, de lehet csupán dekorációs célt szolgáló parafa dugó, vagy apró kavicsok, dísz homok, gyöngyök:

ajándék gyertyatartó

ötletek ajándékozáshoz

Ha a fürdőbe készítesz hangulat gyertyát, akkor bátran használj homokot, tengeri kagylókat, csigákat, uszadékfát:

ötletes ajándékok

ötletes ajándék

Az egyszerű színezett üvegek pedig a szobát sejtelmes fénnyel tölthetik meg:

hangulat viágítás

Bátran alkoss, és ne feledd, hogy végül készíts a műveidből dekoratív ajándék csomagot.

Jó munkát, vidám alkotást kívánok!

Tetszik? Oszd meg!

Nászajándék ötletek

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A kövek vissza visszatérő elemek a kézműves alkotások sorában. Mert természetes, és sokoldalúan felhasználható anyagok.
A fényképek, és a hozzá fűzött üzenetek, minden nemnek, korosztálynak szép, és emlékekben gazdag ajándék elemek.
Készíts érdekes, 3D hatású képkeretet ajándékba. A képkeretbe helyezzél el olyan kivágott elemeket, amelyeket több rétegben ragasztasz a helyére.
Egy igazi nő mindig örül, ha virággal lepik meg. Ehhez pedig kell egy szép, önmagában is dekorációként szolgáló váza.
Saját magad, otthon készíthetsz látványos sziluett képeket a családodról, barátaidról, és egy ünnep alkalmával meglepheted a műveiddel őket.
A nászajándékok milyensége, és értéke ma már nem kapcsolódik szoros szokásrendszerhez, főleg, ha barátokról, munkatársakról van szó.
Kedves, és emlékezetes ajándék ötlet a házasodó ifjú pár számára egy róluk szóló kép, amelyet Te magad készítesz el.
A nászajándék lényege az, hogy az ifjú párt elindítsa a közös élet útján. Ma már kiegészülnek ezek az ajándékok a személyes kapcsolatot kifejező eszközökkel is.