Hangulat gyertyák

Ajándékozz saját készítésű hangulat gyertya ajándékcsomagot nászajándékként. A közös otthont a gyertyafény melegséggel tölti meg.
Tetszik? Oszd meg!

ajándék gyertyatartó

A gyertya, a tűz meleg fénye az egyszerű hétköznapok estéjén is ünnepi hangulatot teremt. Bármely esemény legszebb kiegészítője tud lenni. A nászajándék ma már nem feltétlen a józan, stafírungként szolgáló tárgyak áradata. Ha egyedi, emlékezetes ajándékot szeretnél adni, akkor készíts saját ötletek alapján gyertyatartókat, amelyeket a lakás különböző pontjain tud elhelyezni az ifjú pár, és bármikor, bármilyen helyzetben élvezheti a meghitt pillanatok varázsát.

A gyertyatartók készítésének ezer egyszerű módja van. Készíthetsz gyertyatartót úgy, hogy befőttes üvegekre szalvéta technikával mintát viszel fel:

gyertyatartó készítés otthon

Használhatsz üvegfestéket, amellyel a pontos, de az absztrakt formák is feldobják az üres felületeket, ráadásul megszínezik a fényt, amit átengednek:

díszítés otthon

A kiürült konzervdobozok is kiváló alakot adnak a gyertyatartó elkészítéséhez. Kis gallyakkal körberagasztod, és száraz virágokkal, szalagokkal rusztikus stílust varázsolsz:

ajándék készítés

nászajándék ötletek

Modern, élénk színek kedvelőinek készíts gyönggyel díszített gyertyatartót:

ajándék ötletek

A szárított szirmokat ragasztóval rögzítsd az üvegfelülethez, és olyan művet alkotsz, ami a tűz lobogásával életre kelti az üveget:

ajándék mindenkinek

Az üveg gyertyatartó belsejébe tegyél egy kisebb üveget, ami körülveszi a gyertyát. A két üveg közti részt töltsd ki az általad választott anyaggal. Ez lehet fűszernövény, így még a lakás illatosításáról is gondoskodsz, de lehet csupán dekorációs célt szolgáló parafa dugó, vagy apró kavicsok, dísz homok, gyöngyök:

ajándék gyertyatartó

ötletek ajándékozáshoz

Ha a fürdőbe készítesz hangulat gyertyát, akkor bátran használj homokot, tengeri kagylókat, csigákat, uszadékfát:

ötletes ajándékok

ötletes ajándék

Az egyszerű színezett üvegek pedig a szobát sejtelmes fénnyel tölthetik meg:

hangulat viágítás

Bátran alkoss, és ne feledd, hogy végül készíts a műveidből dekoratív ajándék csomagot.

Jó munkát, vidám alkotást kívánok!

Tetszik? Oszd meg!

Nászajándék ötletek

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A tobozok változatos, szép formája, tartós, kemény anyaga sokoldalú alapanyaggá teszi, hogy ajándékokat, lakásdekorációt készítsünk belőle.
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A kövek vissza visszatérő elemek a kézműves alkotások sorában. Mert természetes, és sokoldalúan felhasználható anyagok.
A fényképek, és a hozzá fűzött üzenetek, minden nemnek, korosztálynak szép, és emlékekben gazdag ajándék elemek.
Készíts érdekes, 3D hatású képkeretet ajándékba. A képkeretbe helyezzél el olyan kivágott elemeket, amelyeket több rétegben ragasztasz a helyére.
Egy igazi nő mindig örül, ha virággal lepik meg. Ehhez pedig kell egy szép, önmagában is dekorációként szolgáló váza.
Saját magad, otthon készíthetsz látványos sziluett képeket a családodról, barátaidról, és egy ünnep alkalmával meglepheted a műveiddel őket.
A nászajándékok milyensége, és értéke ma már nem kapcsolódik szoros szokásrendszerhez, főleg, ha barátokról, munkatársakról van szó.
Kedves, és emlékezetes ajándék ötlet a házasodó ifjú pár számára egy róluk szóló kép, amelyet Te magad készítesz el.