Festett pohár nászajándék

A nászajándék lényege az, hogy az ifjú párt elindítsa a közös élet útján. Ma már kiegészülnek ezek az ajándékok a személyes kapcsolatot kifejező eszközökkel is.
Tetszik? Oszd meg!

Ha megajándékozod az ifjú párt, és szeretnéd, hogy az ajándékról mindig eszükbe jussál, akkor csempéssz bele valami egyedit, valami különlegeset, ami tényleg tőled, és csakis nekik szól. Ilyen ötlet lehet egy kézzel festett pezsgős, boros, vagy éppen söröspohár készlet.

nászajándék készítés

Nem kell ennek a készletnek teljesnek lenni, és csempészhetsz bele viccet, vidámságot is. Azt is megteheted, hogy kiegészítő ajándékként csupán egy egy darabot készítesz a menyasszonynak, és a vőlegénynek. Ezek lehetnek aztán azok a darabok, amelyekből az évfordulók alkalmával kettesben iszogatnak, felidézve az elmúlt éveket. Néhány képet összegyűjtöttem a netről gondolat indítónak:

pohárfestés

nászajándék pohár

pohárkészlet ajándék

A képekből is látszik, hogy lehet egyszerűbb, vagy bonyolultabb a poharak díszítése, igazából nem ez a lényeg. A festéshez, feliratozáshoz használhatsz üvegfestéket, vagy porcelán filcet, amely alkalmazható üveg felületekre is.


Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Nászajándék ötletek

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A tobozok változatos, szép formája, tartós, kemény anyaga sokoldalú alapanyaggá teszi, hogy ajándékokat, lakásdekorációt készítsünk belőle.
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A kövek vissza visszatérő elemek a kézműves alkotások sorában. Mert természetes, és sokoldalúan felhasználható anyagok.
A fényképek, és a hozzá fűzött üzenetek, minden nemnek, korosztálynak szép, és emlékekben gazdag ajándék elemek.
Készíts érdekes, 3D hatású képkeretet ajándékba. A képkeretbe helyezzél el olyan kivágott elemeket, amelyeket több rétegben ragasztasz a helyére.
Egy igazi nő mindig örül, ha virággal lepik meg. Ehhez pedig kell egy szép, önmagában is dekorációként szolgáló váza.
Saját magad, otthon készíthetsz látványos sziluett képeket a családodról, barátaidról, és egy ünnep alkalmával meglepheted a műveiddel őket.
A nászajándékok milyensége, és értéke ma már nem kapcsolódik szoros szokásrendszerhez, főleg, ha barátokról, munkatársakról van szó.
Kedves, és emlékezetes ajándék ötlet a házasodó ifjú pár számára egy róluk szóló kép, amelyet Te magad készítesz el.