Feliratos deszkalap

A nászajándékok milyensége, és értéke ma már nem kapcsolódik szoros szokásrendszerhez, főleg, ha barátokról, munkatársakról van szó.
Tetszik? Oszd meg!

nászajándék ötlet

Ha még nincs kialakult elképzelésed, mit viszel a közeledő esküvőre, vagy éppen szeretnéd a nászajándékba szánt pénz mellé egy kedves emlékkel is meglepni az ifjú párt, akkor jó ötlet lehet egy tárgy megfestése, amelyen egyszerűen a szerelem szó, és a házasságkötés dátuma szerepel.

Ha az ifjú pár kedveli a rusztikus stílust, vagy éppen a vintage irányvonalat, akkor alkalmas lehet az ajándék alapjának egy szép színű, szép erezetű fa, vagy éppen egy régies, csinos tányér, vagy tálca. Mindenképpen olyan tárgyat válassz, amelyik aztán egy polcon, vagy éppen a falon dísztárgyként, lakásdekorációként szépen mutat.

A fa felületre használj akril festéket, a porcelánhoz kerámia festéket, vagy filcet.


Jó munkát, vidám készülődést.
Tetszik? Oszd meg!

Nászajándék ötletek

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A tobozok változatos, szép formája, tartós, kemény anyaga sokoldalú alapanyaggá teszi, hogy ajándékokat, lakásdekorációt készítsünk belőle.
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A kövek vissza visszatérő elemek a kézműves alkotások sorában. Mert természetes, és sokoldalúan felhasználható anyagok.
A fényképek, és a hozzá fűzött üzenetek, minden nemnek, korosztálynak szép, és emlékekben gazdag ajándék elemek.
Készíts érdekes, 3D hatású képkeretet ajándékba. A képkeretbe helyezzél el olyan kivágott elemeket, amelyeket több rétegben ragasztasz a helyére.
Egy igazi nő mindig örül, ha virággal lepik meg. Ehhez pedig kell egy szép, önmagában is dekorációként szolgáló váza.
Saját magad, otthon készíthetsz látványos sziluett képeket a családodról, barátaidról, és egy ünnep alkalmával meglepheted a műveiddel őket.
A nászajándékok milyensége, és értéke ma már nem kapcsolódik szoros szokásrendszerhez, főleg, ha barátokról, munkatársakról van szó.
Kedves, és emlékezetes ajándék ötlet a házasodó ifjú pár számára egy róluk szóló kép, amelyet Te magad készítesz el.