Esküvőre ajándékcsomagok

Állíts össze ajándékcsomagot az ifjú párnak. Ha jól ismered őket, akkor ez az ajándék ötlet kiváló lehet. A témát maguk az ünnepeltek adják neked.
Tetszik? Oszd meg!

nászajándék ajándékcsomag

Gondold át, mi az, amivel a pár mindkettő tagja szívesen foglalkozik.

Szeretnek együtt mozizni? - Készíts nekik össze egy exkluzív desszertekkel, rágcsákkal teli kosarat. Tegyél bele egy jó bort, vagy pezsgőt, két  szép boros poharat, desszert tálacskát, csomagold be sok szalaggal, tüllel, virággal díszítve, és kész az ünnepi ajándék kosarad!

Szeret a pár együtt olvasgatni, és közben teát iszogatni? - Vegyél mindkettejüknek egy egy jó könyvet, két személyre szabott könyvjelzőt, egy teás készletet mindenféle teakeverékkel. A csomagolás legyen romantikus, kedves.

Ők még minden hétvégén bulizni járnak? - Ebben az esetben szabadjára engedheted a fantáziádat, és lehet a csomag inkább buli, mint figyelmes. Tegyél a buli kellékek mellé aszpirint, kávét, ébresztő órát, szexi kiegészítőket, és a csomagolás is legyen bohókás, és ne túl átlátszó.

ajándékcsomag esküvőre

A sajt imádók közé tartoznak mindketten? - Készíts nekik sok sok sajtból ajándékcsomagot. Tegyél mellé sajt vágó kést, kettőt, egy jó bort, ostyát, amire az igazi sajt kóstolók a falatkákat teszik, egy kis olíva bogyót, és egy szép könyvet, ami a sajtokról szól. A csomagolás lehet franciásan extrém, különleges.

Két olyan emberről van szó, aki szeretik a természetet, szívesen bóklásznak kint? - Állíts össze számukra egy piknik kosarat. Legyen benne minden, ami kell egy igazi szabadban elköltött ebédhez.

piknik kosár esküvőre

Ha valamely sportért rajonganak mindketten, akkor is könnyű dolgod van, mert csupán a sportra jellemző kellékeket, esetleg a kedvenc csapat mezeit kell megvásárolnod, és a sportesemény végignézéséhez szükséges kellékeket mellékelned, aztán már csomagolhatsz is.

Ha már tudod, hová mennek nászútra, akkor erre is felkészítheted az ifjú párt. Összeállíthatsz a pihenéshez, és a házas élet első napjainak élvezetéhez feltétlen szükséges tárgyakból egy ajándékcsomagot.

ajándék kosár

A lényeg, hogy az ajándék valóban az ifjú párnak szóljon. Rejts el benne kedves üzeneteket, és biztosan emlékezetes ajándékot kapnak tőled.

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Nászajándék ötletek

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A tobozok változatos, szép formája, tartós, kemény anyaga sokoldalú alapanyaggá teszi, hogy ajándékokat, lakásdekorációt készítsünk belőle.
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A kövek vissza visszatérő elemek a kézműves alkotások sorában. Mert természetes, és sokoldalúan felhasználható anyagok.
A fényképek, és a hozzá fűzött üzenetek, minden nemnek, korosztálynak szép, és emlékekben gazdag ajándék elemek.
Készíts érdekes, 3D hatású képkeretet ajándékba. A képkeretbe helyezzél el olyan kivágott elemeket, amelyeket több rétegben ragasztasz a helyére.
Egy igazi nő mindig örül, ha virággal lepik meg. Ehhez pedig kell egy szép, önmagában is dekorációként szolgáló váza.
Saját magad, otthon készíthetsz látványos sziluett képeket a családodról, barátaidról, és egy ünnep alkalmával meglepheted a műveiddel őket.
A nászajándékok milyensége, és értéke ma már nem kapcsolódik szoros szokásrendszerhez, főleg, ha barátokról, munkatársakról van szó.
Kedves, és emlékezetes ajándék ötlet a házasodó ifjú pár számára egy róluk szóló kép, amelyet Te magad készítesz el.