Esküvőre ajándék vendég könyv kép

Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
Tetszik? Oszd meg!

Esküvőre ajándék vendég könyv kép

Természetesen beállhatsz te is a pénzt, mindenféle konyhai kütyüt, italokat, pohárkészletet, kávés szettet ajándékozók sorába. De elkészíthetsz egy igazán különleges, emlékezetes, és egyedi ajándékot is az ifjú pár számára. Egy olyan ajándékot, amely önmagában is igényes, és szép, de a tartalma, a szerepe miatt mindenki, aki megjelenik az esküvőn, és az azt követő fogadáson, része, részese lesz a meglepetésnek.

A szív fát ábrázoló vendégkönyv kép megörökíti az összes résztvevő nevét saját kezűleg, érdekes esemény maga a kitöltése is, és ezt követően az ifjú pár lakásában kiemelten fontos zoba dekoráció válhat belőle.

Szerezz be egy szép, és stabil fa alapot. Ez lehet egy régi asztallap, egy szekrény ajtaja, vagy kifejezetten erre a célra készített lap.

Az alapot pácold le rusztikus hatást keltő páccal, majd száradás után készítsd el festéssel a fa törzsét, lombkoronáját. Mindenképpen rajzold elő a mintát, mielőtt nekiállsz a festésnek.

A hobbi boltban szerezz be sok sok apró natúr fa szívet, és apró szögeket.

Megteheted, hogy már a vendégsereg érkezése előtt felszegeled a kis szív leveleket a fa ágaira, de azt is, hogy csak a vendégek által már aláírt darabokat teszed fel a fára.

Vagy egy adagot előre felszegelsz, és egy kis tálkában kihelyezel plusz darabokat, filcet a vendégfogadó asztalra, hogy ha elfogy az üres hely a fán, akkor se maradjon le senki az aláírásról.

Mindenképpen ügyelj rá, hog senki ne maradjon le a kis ajándék vendégkönyv fa aláírásáról. Az ifjú párról se feledkezz meg:)

Jó munkát, vidám ünneplést

Tetszik? Oszd meg!

Nászajándék ötletek

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A tobozok változatos, szép formája, tartós, kemény anyaga sokoldalú alapanyaggá teszi, hogy ajándékokat, lakásdekorációt készítsünk belőle.
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A kövek vissza visszatérő elemek a kézműves alkotások sorában. Mert természetes, és sokoldalúan felhasználható anyagok.
A fényképek, és a hozzá fűzött üzenetek, minden nemnek, korosztálynak szép, és emlékekben gazdag ajándék elemek.
Készíts érdekes, 3D hatású képkeretet ajándékba. A képkeretbe helyezzél el olyan kivágott elemeket, amelyeket több rétegben ragasztasz a helyére.
Egy igazi nő mindig örül, ha virággal lepik meg. Ehhez pedig kell egy szép, önmagában is dekorációként szolgáló váza.
Saját magad, otthon készíthetsz látványos sziluett képeket a családodról, barátaidról, és egy ünnep alkalmával meglepheted a műveiddel őket.
A nászajándékok milyensége, és értéke ma már nem kapcsolódik szoros szokásrendszerhez, főleg, ha barátokról, munkatársakról van szó.
Kedves, és emlékezetes ajándék ötlet a házasodó ifjú pár számára egy róluk szóló kép, amelyet Te magad készítesz el.