Díszes üveg nászajándékba

Készülj családtagod, barátod esküvőjére saját készítésű meglepetéssel. Ez az ajándék mindig arra a napra fogja emlékeztetni, amikor ránéz.
Tetszik? Oszd meg!

ajándék üveg

Ennek a gyönyörű dísz üvegnek az elkészítését ITT találtam. Annyira tetszett, hogy szeretném megmutatni nektek is. Az elkészítése sem bonyolult, bár időigényes.

Néhány képpel bemutatom, ha pedig részletesebben szeretnéd látni, akkor menj át erre az oldalra.

A díszüveg elkészítéséhez szükséged lesz egy szép alap üvegre, ragasztó pisztolyra, fehér, arany, óarany akrilfestékre, vagy az óarany helyett antikoló lakkra, száraz virágokra, apró gyöngyökre, decoupage ragasztóra, és mintás szalvétára.

1 - Az üveget fesd be fehér alapszínnel. (Ha monogrammot is akarsz rá írni, mint a lenti képen lévő üvegen, ezt megteheted a ragasztó pisztollyal, de talán egyszerűbb, ha kartonból kivágod, az üvegre ragasztod, és majd elfeded a festékkel.)

2 - Szalvéta technikával ragaszd az üvegre a kiválasztott képet.

3 - Ragasztóból pöttyözd körbe a képet, és a monogrammot, majd a ragasztó száradása után vond be festékréteggel a ragasztó pöttyözést.

4 - Ragasztóval kend be az üveget, és helyezd fel a felületre a szárított virágokat, apró gyöngyöket. Várd meg, amíg a ragasztó megszárad.

5 - Fehér festékréteggel fesd át a virágokkal díszített üveget.

6 - Fesd át arany akrilfestékkel az egész üveget. Hagyd megszáradni a festékréteget.

7 - Végül antikold az egész felületet. 

díszüveg készítés

nászajándék ötlet

ajándék készítés

nászajándék saját kézzel

nászajándék ötlet

Jó munkát, vidám időtöltést!

Ha elkészítettél egy ilyen, vagy hasonló üveget, küldd el nekünk az ajandekkatalogus@ajandekkatalogus.hu email címre, és mi kitesszük a facebook oldalunkra, illetve megjelenítjük a blogbejegyzéseink között a neveddel ellátva a munkádat.

Tetszik? Oszd meg!

Nászajándék ötletek

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A tobozok változatos, szép formája, tartós, kemény anyaga sokoldalú alapanyaggá teszi, hogy ajándékokat, lakásdekorációt készítsünk belőle.
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A kövek vissza visszatérő elemek a kézműves alkotások sorában. Mert természetes, és sokoldalúan felhasználható anyagok.
A fényképek, és a hozzá fűzött üzenetek, minden nemnek, korosztálynak szép, és emlékekben gazdag ajándék elemek.
Készíts érdekes, 3D hatású képkeretet ajándékba. A képkeretbe helyezzél el olyan kivágott elemeket, amelyeket több rétegben ragasztasz a helyére.
Egy igazi nő mindig örül, ha virággal lepik meg. Ehhez pedig kell egy szép, önmagában is dekorációként szolgáló váza.
Saját magad, otthon készíthetsz látványos sziluett képeket a családodról, barátaidról, és egy ünnep alkalmával meglepheted a műveiddel őket.
A nászajándékok milyensége, és értéke ma már nem kapcsolódik szoros szokásrendszerhez, főleg, ha barátokról, munkatársakról van szó.
Kedves, és emlékezetes ajándék ötlet a házasodó ifjú pár számára egy róluk szóló kép, amelyet Te magad készítesz el.