Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Csempére fénykép

Ajándékozz csempére ragasztott fényképet, amelyet magad készítesz. Legyen ez a személyes ajándék a te meglepetésed.
Tetszik? Oszd meg!

fénykép csempére sajátkézzel

A csempére ragasztott fotó lehet poháralátét, vagy fali dísz. Ezt nem kell már keretezni, hisz önmagában egy kész dísztárgy. A polcaink dísze is lehet, vagy éppen papír nehezék.

Az elkészítése egyszerű decoupage technikával történik.

Ha lehet, akkor ne fotópapírra nyomtatott képet használjunk, hanem vékony nyomtatópapírra nyomtassuk ki a képet. Ha mégis fotópapírra van nyomtatva a kép, akkor mindenképpen matt felületű legyen.

A csempét tisztítsd le, majd kend át fehér festékkel. Ha sötét a csempe, akkor több réteg fehér festéket tegyél rá. Bár érdemes inkább világos csempét használni.

Kend át a megszáradt festékes felületet decoupage ragasztóval jó vastagon (hobbi boltokban tudod beszerezni). A nedves felületre tedd rá a fényképet, simítsd el úgy, hogy ne legyen alatta levegő. Ehhez használhatsz vonalzót, ha az ecset nem elég.

Ha teljesen rásimult a fénykép a felületre, akkor a fényképet is kend be alaposan, és egyenletesen decoupage ragasztóval. Száradás után eldöntheted, hogy teszel e még rá újabb felületet.

fényképes csempe otthon

Érdekes dolgot olvastam az egyik oldalon. Nem tudom, hogy működik e, de érdemes kipróbálni. Azt mondja az oldal, hogy a lapra nyomtatott (NEM FOTÓPAPÍRRA) képet fordítva kell a ragasztózott felületre tenni, majd többször átkenni ragasztóval,  és a száradás után szépen előtűnik a kép, de festmény hatású, mert egy kicsit elmosódottabb, nem olyan kontúros, mint a fénykép.

ajándék fotós csempe

csempe decoupage otthon

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Nászajándék ötletek

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A kövek vissza visszatérő elemek a kézműves alkotások sorában. Mert természetes, és sokoldalúan felhasználható anyagok.
A fényképek, és a hozzá fűzött üzenetek, minden nemnek, korosztálynak szép, és emlékekben gazdag ajándék elemek.
Készíts érdekes, 3D hatású képkeretet ajándékba. A képkeretbe helyezzél el olyan kivágott elemeket, amelyeket több rétegben ragasztasz a helyére.
Egy igazi nő mindig örül, ha virággal lepik meg. Ehhez pedig kell egy szép, önmagában is dekorációként szolgáló váza.
Saját magad, otthon készíthetsz látványos sziluett képeket a családodról, barátaidról, és egy ünnep alkalmával meglepheted a műveiddel őket.
A nászajándékok milyensége, és értéke ma már nem kapcsolódik szoros szokásrendszerhez, főleg, ha barátokról, munkatársakról van szó.
Kedves, és emlékezetes ajándék ötlet a házasodó ifjú pár számára egy róluk szóló kép, amelyet Te magad készítesz el.
A nászajándék lényege az, hogy az ifjú párt elindítsa a közös élet útján. Ma már kiegészülnek ezek az ajándékok a személyes kapcsolatot kifejező eszközökkel is.