Ajándék csomagolás esküvőre

A nászajándék csomagolása nagyon fontos. Bármilyen ajándékot rejt a csomag, igyekezz a nap hangulatához igazítani a csomagolást.
Tetszik? Oszd meg!

nászajándék csomagolás

A nászajándék csomagolása illeszkedjen a menyasszony álmaihoz. Nem véletlen, hogy ezen a napon, még a fiús lányok nagy része is igyekszik olyan romantikus ruhába bújni, amit hétköznapokon meg se közelítene. Ez a nap azonban más mint a többi. Valami lezárul, és egy egész más élet kezdődik.  

Ez az út nyitja meg a kapukat a családdá válás előtt, ami a legtöbb nő álma már gyermekkorában. Ez a nap közelebb hozza a napot, amikor a saját otthonában egy kicsi babát tarthat majd a karjában.

Igaz, hogy a világ sokat változott, mégis úgy hiszem, hogy a legtöbb nőnek még mindig az a vágya, hogy ez a nap álomszép, és romantikus legyen. Ezért fontos, hogy a meghívott vendégek is ügyeljenek arra, hogy e a nap a menyasszonyról, és a vőlegényről szóljon, és az ajándékok is sugallják a romantikát, a nap különlegességét.

A csomagolás legyen egyedi, hangulatos. A pasztell színek, vagy az erősen kontúros, klasszikus színek domináljanak. Legyen sok masni, lehetőleg tüll, és selyem, és szárított virág, fűszernövények a csomagok díszítésén.

csomagolás

szalag díszek

csomag díszítés

ajándék csomagolás

ajándék ötletek

dísz csomagolás

ajándék csomagolás ötletek

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Nászajándék ötletek

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A tobozok változatos, szép formája, tartós, kemény anyaga sokoldalú alapanyaggá teszi, hogy ajándékokat, lakásdekorációt készítsünk belőle.
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A kövek vissza visszatérő elemek a kézműves alkotások sorában. Mert természetes, és sokoldalúan felhasználható anyagok.
A fényképek, és a hozzá fűzött üzenetek, minden nemnek, korosztálynak szép, és emlékekben gazdag ajándék elemek.
Készíts érdekes, 3D hatású képkeretet ajándékba. A képkeretbe helyezzél el olyan kivágott elemeket, amelyeket több rétegben ragasztasz a helyére.
Egy igazi nő mindig örül, ha virággal lepik meg. Ehhez pedig kell egy szép, önmagában is dekorációként szolgáló váza.
Saját magad, otthon készíthetsz látványos sziluett képeket a családodról, barátaidról, és egy ünnep alkalmával meglepheted a műveiddel őket.
A nászajándékok milyensége, és értéke ma már nem kapcsolódik szoros szokásrendszerhez, főleg, ha barátokról, munkatársakról van szó.
Kedves, és emlékezetes ajándék ötlet a házasodó ifjú pár számára egy róluk szóló kép, amelyet Te magad készítesz el.