Nászajándék, esküvői ajándék ötletek

Nászajándékok amiket Te is elkészíthetsz, ötletek esküvői ajándék vásárláshoz! Pénz ajándékozáshoz is kapsz ötleteket! Kattints most!

Tetszik? Oszd meg!

Sok sok hagyomány változott meg az elmúlt évszázad második felében. Ide tartozik az esküvőkhöz kapcsolódó sok sok szokás, hagyomány is. A ... tovább

... régi időkben a nászajándék célja a stafírunghoz, a közös élet elkezdéséhez való hozzájárulás volt. A stafírung, vagy más néven kelengye, az ifjú pár közös életének, közös háztartásának elindításához szükséges tárgyak, eszközök.

Mára a nászajándék hagyománya is a múlté. Mármint nem szűnt meg, de már nem feltétlen azok a célok,vele, ami régen volt. Főleg a barátok, ismerősök inkább olyan ajándékokat vesznek, adnak, amelyek örömet okoznak az ifjú párnak, és nem funkcionális szerepük van.

Az elmúlt évszázadokra az volt a jellemző, hogy egy évvel az esküvő előtt kitűzte az időpontot az ifjú pár, így a násznépnek is egy éve volt felkészülni az esküvőre. Manapság ez két-három hónapra csökkent, mivel ekkor küldik szét az esküvői meghívókat.

A pénz ajándékozása egyre gyakoribb az ilyen alkalmakkor. Egyre több fiatal pár kéri meg barátait, hogy ne vásároljanak drága ajándékokat, hanem az erre szánt pénzt adják oda, hogy kifizethessék belőle a szükséges dolgokat, sokszor magát az esküvőt. Egyébként is annyira eltérő igényekkel, felszereltséggel bíróak a mai háztartások, hogy nem lehet tudni, mire van szüksége az ifjú párnak. Ezért is van, hogy elkerüljék a négy kenyér pirító, öt habverő jellegű ajándék gondokat, sokan inkább pénzt vagy ajándékutalványt kérnek.

A blog bejegyzésekben a pénz ajándékozásra is kapsz ötleteket, és egyéb vidám, nem feltétlen költséges, de ötletes, személyes ajándékokat mutatok meg nektek. Nézegessétek, olvasgassátok az ötleteket, és használjátok őket bátran.

Ajándék ötleteink

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok

A tobozok változatos, szép formája, tartós, kemény anyaga sokoldalú alapanyaggá teszi, hogy ajándékokat, lakásdekorációt készítsünk belőle.
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A kövek vissza visszatérő elemek a kézműves alkotások sorában. Mert természetes, és sokoldalúan felhasználható anyagok.
A fényképek, és a hozzá fűzött üzenetek, minden nemnek, korosztálynak szép, és emlékekben gazdag ajándék elemek.
Készíts érdekes, 3D hatású képkeretet ajándékba. A képkeretbe helyezzél el olyan kivágott elemeket, amelyeket több rétegben ragasztasz a helyére.
Egy igazi nő mindig örül, ha virággal lepik meg. Ehhez pedig kell egy szép, önmagában is dekorációként szolgáló váza.
Saját magad, otthon készíthetsz látványos sziluett képeket a családodról, barátaidról, és egy ünnep alkalmával meglepheted a műveiddel őket.
A nászajándékok milyensége, és értéke ma már nem kapcsolódik szoros szokásrendszerhez, főleg, ha barátokról, munkatársakról van szó.
Kedves, és emlékezetes ajándék ötlet a házasodó ifjú pár számára egy róluk szóló kép, amelyet Te magad készítesz el.
A nászajándék lényege az, hogy az ifjú párt elindítsa a közös élet útján. Ma már kiegészülnek ezek az ajándékok a személyes kapcsolatot kifejező eszközökkel is.
A fából, természetes anyagokból készült ajándékok azért jó választások, mert sokféle stílushoz igazodnak, könnyen alkalmazható kiegészítők a lakásokban.
A szimbólumok világát használva könnyedén alkothatunk olyan ajándékokat, amelyik a kivitelezésen túl plusz jelentés tartalommal is bírnak.
Készíts brossokból csillogó csokrot a menyasszonynak. Lehet belőle egy emlékezetes ajándék, vagy akár maga a menyasszonyi csokor is.
Készülj családtagod, barátod esküvőjére saját készítésű meglepetéssel. Ez az ajándék mindig arra a napra fogja emlékeztetni, amikor ránéz.
Ha párnak készítesz ajándékot nászajándékba, évfordulóra, akkor lepd meg őket egy pár saját készítésű szerelmes cicával.
Esküvőre készülsz, és saját magad szeretnéd elkészíteni az ajándékot? Lepd meg az ifjú párt egy szép képpel, egy cica párral.
Ötletes nászajándék: Süss egy óriási szerencse sütit, töltsd meg mindenféle jótanáccsal, vicces üzenettel. Hadd szórakozzon az ifjú pár, miközben falatozik.
Ajándékozz saját készítésű hangulat gyertya ajándékcsomagot nászajándékként. A közös otthont a gyertyafény melegséggel tölti meg.
Ajándékozz az ifjú párnak ajándék pár- párnát nászajándékba. Készítsd el saját magad az ajándékot, így igazán személyessé teszed azt.
Készíts családi névtáblát nászajándékba az ifjú párnak. Erre mindenképpen szükségük lesz a most már közös otthonukban.
A vicces, vidám, különleges pillanatokat megörökítő fotókból, amelyen szerepel az ara, és a vőlegény is, kiváló nászajándék lehet.
Ajándékozz csempére ragasztott fényképet, amelyet magad készítesz. Legyen ez a személyes ajándék a te meglepetésed.
Állíts össze ajándékcsomagot az ifjú párnak. Ha jól ismered őket, akkor ez az ajándék ötlet kiváló lehet. A témát maguk az ünnepeltek adják neked.
Ma már egyre többször kerülünk abba a helyzetbe, hogy az ifjú pár pénzt kér nászajándékként, hogy könnyedebben kezdjen neki a közös életnek.
Ajándékozz scrap élménydobozt. Ezek a dobozok egyediek, és igazán személyes ajándékok, hiszen a megajándékozott saját élményeiről szólnak.
A nászajándék csomagolása nagyon fontos. Bármilyen ajándékot rejt a csomag, igyekezz a nap hangulatához igazítani a csomagolást.
Ebben a blogban gyönyörű, és különleges esküvői csokrokat láthatsz, amelyek soha nem száradnak el.
Lepd meg anyagi támogatással a párodat, mielőtt elindul a legénybúcsújára. Lásd el stílusos fizető eszközzel:D
A szerelemben az a csodálatos, hogy a szerelmespárnak nincs szüksége másra, csupán egymásra. A szerelem korongok ezeket a pillanatokat tehetik még színesebbé.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!