Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Táblacsoki felöltöztetve

Már többször szembesültem azzal, hogy néha a legegyszerűbb ötletek a legjobbak, legérdekesebbek.
Tetszik? Oszd meg!

mikulás csoki

Nézz végig ezeken a kis figurákon. Egyszerű táblacsokik ruhában. Nem kell az ünnepi csomagolást vadászni, és megvenni olyan csokikat, amit nem szeret a gyerek. Szerezzük be a kedvencét bátran, és öltöztessük be. Csupán színes papírra, ollóra, ragasztóra van szükségünk. Ragaszthatunk rá mozgó szemeket is, vagy például egy kötött kesztyűből kiváló hóember sapka formázható. Ha pedig öt ujjas a kesztyű, akkor rénszarvas agancsnak is használhatjuk. Mutatok pár ötletet:

csoki mikulásra

csoki alkalomra

hóember csoki

csoki szarvas

szervas díszítés

ajándék mikulásra

Jó munkát vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Mikulás

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....

Mikulás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy pöttyös, piros zokni szuper alapanyag lehet a nagy hasú Mikulás megformázásához, akinek a pocak mérete attól függ, mennyi rizzsel, vagy vattával töltöd meg:)
Ha még nem dobtál ki minden CD-t, amit nem tudsz már lejátszani, akkor tartsd meg, és használd fel egy helyes Mikulás zsák készítéséhez.
Mikulásra kisebb ajándékokkal mindig meglepjük a gyerekeket, de a felnőttek is örülnek az apró figyelmességeknek.
Mikulás alkalmával az édesség elmaradhatatlan kiegészítője minden meglepetés csomagnak, amit a hófehér szakállas, szánon érkező ott hagy.
A Mikulás többnyire zsákokba, vagy éppen össze vissza szórva hagyja ott az ajándékot a csizmák környékén. De lehet ezt másként is:)
Apró, mégis kedves ajándék egy kis nyalóka, amit felöltöztetsz rénszarvas jelmezbe. Ezzel megajándékozhatod az ismerőseidet.
Készíts a felnőtteknek Mikulásra ajándék evőeszköz díszt. Ezt aztán tudják használni az egész karácsonyi szezonban az ünnepi asztalok dekorálásához.
Készíts az ünnepekre ajándék csoki nyalókát a szeretteidnek, barátaidnak. Ez a kifejezetten ünnepi darab mindenki szívét megdobogtatja.
A csoki bármikor jó ajándék annak, aki kellően édesszájú. Erre mindig lehet építeni, ha a kellő minőségű, ízű desszertet, a megfelelő körítéssel ajándékozod.