Rénszarvasnak öltöztetett nyalóka

Apró, mégis kedves ajándék egy kis nyalóka, amit felöltöztetsz rénszarvas jelmezbe. Ezzel megajándékozhatod az ismerőseidet.
Tetszik? Oszd meg!

rénszarvas nyalóka

A Mikulás sokszor csak a gyerekeket örvendezteti meg ajándékokkal, de a felnőttek is örülnek egy egy apró meglepetésnek a gyermekkor egyik legemlékezetesebb ünnepén. Lepd meg az ismerőseidet, barátaidat, munkatársaidat, és persze a gyerekeket egy magad készítette jelképes ajándékkal.

A kis rénszarvas ruhába öltöztetett nyalóka jó ötlet az apró ajándék képviseletére.

Számold össze, hány embert akarsz meglepni, és szerezz be annyi nyalókát.

Vegyél piros, vagy barna lágy kartont. Ebből készítheted el a szarvas fejet. Szükséged lesz még csillámporokra, és ragasztóra, filcre. A csillámporok helyett használhatsz csillámos filcet, vagy bekevert anyagokat is.

A sablont nagyítsd ki, nyomtasd, és vágd ki. Ezt tudod használni a szarvas fejek elkészítéséhez.

rénszarvas nyalóka sablon

rénszarvas nyalóka ötlet

Díszítsd ki a kivágott karton fejeket, illeszd bele a nyalókát, és ragaszd össze a lapokat belülről.

A nyakára köthetsz szalagból masnit, és ha további díszítést szeretnél, kis csangettyűket is szerelhetsz a szalagra.


Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Mikulás

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....

Mikulás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy pöttyös, piros zokni szuper alapanyag lehet a nagy hasú Mikulás megformázásához, akinek a pocak mérete attól függ, mennyi rizzsel, vagy vattával töltöd meg:)
Ha még nem dobtál ki minden CD-t, amit nem tudsz már lejátszani, akkor tartsd meg, és használd fel egy helyes Mikulás zsák készítéséhez.
Mikulásra kisebb ajándékokkal mindig meglepjük a gyerekeket, de a felnőttek is örülnek az apró figyelmességeknek.
Mikulás alkalmával az édesség elmaradhatatlan kiegészítője minden meglepetés csomagnak, amit a hófehér szakállas, szánon érkező ott hagy.
A Mikulás többnyire zsákokba, vagy éppen össze vissza szórva hagyja ott az ajándékot a csizmák környékén. De lehet ezt másként is:)
Apró, mégis kedves ajándék egy kis nyalóka, amit felöltöztetsz rénszarvas jelmezbe. Ezzel megajándékozhatod az ismerőseidet.
Készíts a felnőtteknek Mikulásra ajándék evőeszköz díszt. Ezt aztán tudják használni az egész karácsonyi szezonban az ünnepi asztalok dekorálásához.
Készíts az ünnepekre ajándék csoki nyalókát a szeretteidnek, barátaidnak. Ez a kifejezetten ünnepi darab mindenki szívét megdobogtatja.
A csoki bármikor jó ajándék annak, aki kellően édesszájú. Erre mindig lehet építeni, ha a kellő minőségű, ízű desszertet, a megfelelő körítéssel ajándékozod.