Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Rénszarvas cukorka Mikulásra

Készülj te magad is a Mikulás ünnepére. Dió, mogyoró, csoki helyett lepd meg a családodat, barátaidat kis rénszarvasnak álcázott cukorka rudakkal.
Tetszik? Oszd meg!

Rénszarvas cukorka Mikulásra

A karácsonyi cukor rudacska persze önmagában is kedves, és alkalmi ajándék, mégis, ha felöltözteted, akkor gyereknek, felnőttnek egyaránt okozol az ajándékoddal még nagyobb örömöt. Érdemes dolgozni vele, és nem is nagy munka. Ezzel a kis aprósággal aztán meglepheted a gyerekeket, munkatársakat, barátokat, sőt, még az óvónéninek, tanító néninek is vihet az apróság.

Szerezd be a kis cukor rudakat. Ha élelmiszer boltban nem találsz, akkor biztos lehetsz benne, hogy a legközelebbi Kik-ben már október elejétől hozzá tudsz jutni. Ugyanitt rögtön beszerezheted a mozgó dekor szemeket is. A kis piros pompomokat hobbi boltokban, és játékboltokban tudod beszerezni, vagy otthon a vattából gyúrj sűrű pompomokat, és filccel fesd be ezeket. A zsenília szálak szintén hobbi boltokban, és játékboltokban vásárolhatod meg.

Ha már mindent beszereztél, akkor készítsd elő a hozzávalókat, és ragasztót, majd láss neki, és állítsd össze a csordát.

rénszarvas cukorka készítés

Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Mikulás

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....

Mikulás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy pöttyös, piros zokni szuper alapanyag lehet a nagy hasú Mikulás megformázásához, akinek a pocak mérete attól függ, mennyi rizzsel, vagy vattával töltöd meg:)
Ha még nem dobtál ki minden CD-t, amit nem tudsz már lejátszani, akkor tartsd meg, és használd fel egy helyes Mikulás zsák készítéséhez.
Mikulásra kisebb ajándékokkal mindig meglepjük a gyerekeket, de a felnőttek is örülnek az apró figyelmességeknek.
Mikulás alkalmával az édesség elmaradhatatlan kiegészítője minden meglepetés csomagnak, amit a hófehér szakállas, szánon érkező ott hagy.
A Mikulás többnyire zsákokba, vagy éppen össze vissza szórva hagyja ott az ajándékot a csizmák környékén. De lehet ezt másként is:)
Apró, mégis kedves ajándék egy kis nyalóka, amit felöltöztetsz rénszarvas jelmezbe. Ezzel megajándékozhatod az ismerőseidet.
Készíts a felnőtteknek Mikulásra ajándék evőeszköz díszt. Ezt aztán tudják használni az egész karácsonyi szezonban az ünnepi asztalok dekorálásához.
Készíts az ünnepekre ajándék csoki nyalókát a szeretteidnek, barátaidnak. Ez a kifejezetten ünnepi darab mindenki szívét megdobogtatja.
A csoki bármikor jó ajándék annak, aki kellően édesszájú. Erre mindig lehet építeni, ha a kellő minőségű, ízű desszertet, a megfelelő körítéssel ajándékozod.