Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Rágógumi nyaklánc

A rágógumi nyaklánc igazi édességből készült mikulás ajándék, amelyet kapni, és adni is jó, és elkészíteni se nehéz.
Tetszik? Oszd meg!

rágógumi nyaklánc készítés

A gyerekek is könnyedén elkészíthetik ezt az apróságot, és meglephetik vele a barátaikat, vagy szüleiket, esetleg más, a szívükhöz közel álló felnőttet. Ha gyereknek készül, akkor lehet minél színesebb, vidámabb a rágók színe, a szalag pedig legyen piros, vagy zöld. Ha felnőttnek készül, akkor használj piros - fehér, vagy zöld - fehér kombinációt, hogy minél ünnepibb hangulata legyen az ajándékodnak. A piros - fehér rágókat fűzheted piros, vagy fehér, esetleg kétszínű szalagra, a zöld - fehér színű rágógumikhoz pedig használj a piros helyett zöld szalagot.

A rágó gömbök közé mindig köss egy laza csomót. Ez egyrészt díszíti a művedet, másrészt ügyesen elkülöníti a rágókat, amik így nem tudnak összeragadni. A képen is láthatod, hogy a rágógumik külön szalagdarabra vannak fűzve, és egy másikhoz két oldalról oda van csomózva, masnizva. Így még szebb, igényesebb lesz a nyakláncod.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Mikulás

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....

Mikulás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy pöttyös, piros zokni szuper alapanyag lehet a nagy hasú Mikulás megformázásához, akinek a pocak mérete attól függ, mennyi rizzsel, vagy vattával töltöd meg:)
Ha még nem dobtál ki minden CD-t, amit nem tudsz már lejátszani, akkor tartsd meg, és használd fel egy helyes Mikulás zsák készítéséhez.
Mikulásra kisebb ajándékokkal mindig meglepjük a gyerekeket, de a felnőttek is örülnek az apró figyelmességeknek.
Mikulás alkalmával az édesség elmaradhatatlan kiegészítője minden meglepetés csomagnak, amit a hófehér szakállas, szánon érkező ott hagy.
A Mikulás többnyire zsákokba, vagy éppen össze vissza szórva hagyja ott az ajándékot a csizmák környékén. De lehet ezt másként is:)
Apró, mégis kedves ajándék egy kis nyalóka, amit felöltöztetsz rénszarvas jelmezbe. Ezzel megajándékozhatod az ismerőseidet.
Készíts a felnőtteknek Mikulásra ajándék evőeszköz díszt. Ezt aztán tudják használni az egész karácsonyi szezonban az ünnepi asztalok dekorálásához.
Készíts az ünnepekre ajándék csoki nyalókát a szeretteidnek, barátaidnak. Ez a kifejezetten ünnepi darab mindenki szívét megdobogtatja.
A csoki bármikor jó ajándék annak, aki kellően édesszájú. Erre mindig lehet építeni, ha a kellő minőségű, ízű desszertet, a megfelelő körítéssel ajándékozod.