Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Mogyoró, dió figurák

A Mikulás ajándékoz cukrot, diót, mogyorót. Dobjuk fel egy kicsit ezeket a fincsi csonthéjasokat. Persze, lehet, hogy ezután már nem lesz kedve megenni senkinek, de sebaj.
Tetszik? Oszd meg!

mogyoró figurák mikulásra

Egy kis fonal, filc anyag, vatta, színes karton, némi festék, vékony drót, akasztó zsinór, és ragasztó. Ha ezeket a kellékeket összeszedted, és persze van diód, és mogyoród, akkor már neki is állhatsz a kis figuráknak, amivel aztán meglepheted a szeretteidet Mikulás alkalmával.

Fesd meg a diót, mogyorót, aztán szereld fel őket.

A kis cilindert lágy kartonból, színespapírból készítsd, a süveget filcből, és vattából, a sálat, ami télen elmaradhatatlan, vastagabb fonalból. A rénszarvashoz használj mozgó szemeket, az agancsához filc anyagot, az orrához piros pompomot.

A hóember kezeit elkészítheted drótból is, a sapkájához pedig használhatsz kis makk sapkákat is.

mogyoró figurák karácsonyra

dió díszek a karácsonyfára

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Mikulás

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....

Mikulás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy pöttyös, piros zokni szuper alapanyag lehet a nagy hasú Mikulás megformázásához, akinek a pocak mérete attól függ, mennyi rizzsel, vagy vattával töltöd meg:)
Ha még nem dobtál ki minden CD-t, amit nem tudsz már lejátszani, akkor tartsd meg, és használd fel egy helyes Mikulás zsák készítéséhez.
Mikulásra kisebb ajándékokkal mindig meglepjük a gyerekeket, de a felnőttek is örülnek az apró figyelmességeknek.
Mikulás alkalmával az édesség elmaradhatatlan kiegészítője minden meglepetés csomagnak, amit a hófehér szakállas, szánon érkező ott hagy.
A Mikulás többnyire zsákokba, vagy éppen össze vissza szórva hagyja ott az ajándékot a csizmák környékén. De lehet ezt másként is:)
Apró, mégis kedves ajándék egy kis nyalóka, amit felöltöztetsz rénszarvas jelmezbe. Ezzel megajándékozhatod az ismerőseidet.
Készíts a felnőtteknek Mikulásra ajándék evőeszköz díszt. Ezt aztán tudják használni az egész karácsonyi szezonban az ünnepi asztalok dekorálásához.
Készíts az ünnepekre ajándék csoki nyalókát a szeretteidnek, barátaidnak. Ez a kifejezetten ünnepi darab mindenki szívét megdobogtatja.
A csoki bármikor jó ajándék annak, aki kellően édesszájú. Erre mindig lehet építeni, ha a kellő minőségű, ízű desszertet, a megfelelő körítéssel ajándékozod.