Mikuláscsomag pohárban

A Mikulás csomagot készíthetjük kicsit másként. Nem feltétlen kell zacskót venni, és abban elrejteni a finomságokat.
Tetszik? Oszd meg!

ajándékcsomag mikulásra

A nagyáruházak party részlegén be lehet szerezni mindenféle műanyag poharakat, de a konyhafelszereléseknél is sokszor találunk olyan szívószálas poharakat, ivókulacsokat, amiket a gyerekek kifejezetten szeretnek. Használjunk ilyet a csokik csomagolására. Pakoljuk tele a poharat mindenféle finomsággal, csokival, cukorral, bonbonokkal, majd zárjuk le, és piros Mikulás sapkával, masnival, karácsonyi cukorkával díszítsük ki a csomagocskát kívülről.

Ha nem gyereknek készítjük, akkor használhatunk műanyag pezsgőspoharat, amit szintén partykellékként árusítanak. Ebben az esetben tegyünk a pohárba finom likőrös, és konyakos bonbonokat, egy darab könnyű anyagdarabbal fedjük le a pohár tetejét, majd szalagokkal, karácsonyfa dísz gömbökkel díszítsük az ajándék csomagunkat.

Férfiaknak tegyük a csokikat söröskorsóba, vagy konyakos, borospohárba, és sötétebb színekkel díszítsük.

Jó munkát, vidám ötletelést!
Tetszik? Oszd meg!

Mikulás

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....

Mikulás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy pöttyös, piros zokni szuper alapanyag lehet a nagy hasú Mikulás megformázásához, akinek a pocak mérete attól függ, mennyi rizzsel, vagy vattával töltöd meg:)
Ha még nem dobtál ki minden CD-t, amit nem tudsz már lejátszani, akkor tartsd meg, és használd fel egy helyes Mikulás zsák készítéséhez.
Mikulásra kisebb ajándékokkal mindig meglepjük a gyerekeket, de a felnőttek is örülnek az apró figyelmességeknek.
Mikulás alkalmával az édesség elmaradhatatlan kiegészítője minden meglepetés csomagnak, amit a hófehér szakállas, szánon érkező ott hagy.
A Mikulás többnyire zsákokba, vagy éppen össze vissza szórva hagyja ott az ajándékot a csizmák környékén. De lehet ezt másként is:)
Apró, mégis kedves ajándék egy kis nyalóka, amit felöltöztetsz rénszarvas jelmezbe. Ezzel megajándékozhatod az ismerőseidet.
Készíts a felnőtteknek Mikulásra ajándék evőeszköz díszt. Ezt aztán tudják használni az egész karácsonyi szezonban az ünnepi asztalok dekorálásához.
Készíts az ünnepekre ajándék csoki nyalókát a szeretteidnek, barátaidnak. Ez a kifejezetten ünnepi darab mindenki szívét megdobogtatja.
A csoki bármikor jó ajándék annak, aki kellően édesszájú. Erre mindig lehet építeni, ha a kellő minőségű, ízű desszertet, a megfelelő körítéssel ajándékozod.