Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Mikulás üveg cukorkával

Sokszor éppen elég, ha az ajándékodat az alkalomhoz megfelelő csomagolásba rejted, és máris emeled a végeredmény érzelmi értékét.
Tetszik? Oszd meg!

Mikulás cukorka üveg

Nagyon fontos, hogy odafigyelj a külsőségekre is az ajándékozásnál, mert ez a megajándékozott személy iránti figyelmedről árulkodik. Ezt jelenti ez érzelmi értéknövelés. Nézd például ezt a Mikulás üveget. Azt a cukrot, ami benne van, egyszerűen, a maga csomagolásában is a csizmába rejthetnéd, vagy a másik kezébe nyomhatnád. És ennyi. De ha elkészítesz kartonból, és egy régi övcsatból, vagy alufólia dobozból kivágott övcsat formából egy mikulás derékszíjat a befőttes üvegre, beletöltöd a cukorkát, majd az üveg nyakára kötsz spárgával, vagy dísz szalaggal egy ünnepi üdvözlő kártyát a személyes üzeneteddel, akkor máris nem csak egy zacskó cukrot ajándékozol, hanem igazi kis ajándékcsomagot, amiben a cukor mellett ott a szíved, a szereteted, a figyelmed.


Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Mikulás

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....

Mikulás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy pöttyös, piros zokni szuper alapanyag lehet a nagy hasú Mikulás megformázásához, akinek a pocak mérete attól függ, mennyi rizzsel, vagy vattával töltöd meg:)
Ha még nem dobtál ki minden CD-t, amit nem tudsz már lejátszani, akkor tartsd meg, és használd fel egy helyes Mikulás zsák készítéséhez.
Mikulásra kisebb ajándékokkal mindig meglepjük a gyerekeket, de a felnőttek is örülnek az apró figyelmességeknek.
Mikulás alkalmával az édesség elmaradhatatlan kiegészítője minden meglepetés csomagnak, amit a hófehér szakállas, szánon érkező ott hagy.
A Mikulás többnyire zsákokba, vagy éppen össze vissza szórva hagyja ott az ajándékot a csizmák környékén. De lehet ezt másként is:)
Apró, mégis kedves ajándék egy kis nyalóka, amit felöltöztetsz rénszarvas jelmezbe. Ezzel megajándékozhatod az ismerőseidet.
Készíts a felnőtteknek Mikulásra ajándék evőeszköz díszt. Ezt aztán tudják használni az egész karácsonyi szezonban az ünnepi asztalok dekorálásához.
Készíts az ünnepekre ajándék csoki nyalókát a szeretteidnek, barátaidnak. Ez a kifejezetten ünnepi darab mindenki szívét megdobogtatja.
A csoki bármikor jó ajándék annak, aki kellően édesszájú. Erre mindig lehet építeni, ha a kellő minőségű, ízű desszertet, a megfelelő körítéssel ajándékozod.