Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Mikulás szánkó

A Mikulás sok sok csokit hoz zsákocskában, ebben-abban rejtve el a finomságokat. Nos, ez a szánkó nem elrejt, inkább megmutat. Próbáld ki Te is.
Tetszik? Oszd meg!

mikulás szán

Az elkészítéséhez inkább csak a fantáziádra van szükség, meg az alapokhoz, vagyis a szánkó talpakhoz karácsonyi cukorkára, illetve egy tábla csokira, ami ezeket összeköti.

A talpakat rakhatod a táblacsoki aljára, vagy az oldalához is ragaszthatod. Ha lehet, dolgozz ragasztópisztollyal, mert azzal stabil szán talpakat ragaszthatsz a kis művednek. Ha ez elkészült, akkor már csak meg kell raknod a szánt csokival, cukorral, bonbonokkal, és ha kedved van, akkor egy sofőr Mikulással.

mikulás szánkó

Miután elkészítetted a szán alapot a cukorból, és a csokiból, még ne rögzítsd a rakományt. Először csak pakold fel a tervek szerint. Így még tudsz változtatni rajta. Ha már kialakítottad a végleges formát, utána kis ragasztó pöttyökkel ragaszd egymáshoz a csokikat. Ha nem akarsz ragasztgatni, akkor egy szép dísz szalaggal is összekötheted a csomagot. Ebben az esetben ügyelj arra, hogy minden csokit rögzítsen a kötés. A tetejére tegyél egy helyes kis masnit és már kész is a Mikulás ajándéka.

mikulás szán cukorból

mikulás szánkó cukorból

Ez a Mikulás szán kis méretű karácsonyi cukorkából, Milky way csokiból, mackó alakú apró kekszből készült, és olvasztott csokit használtak ragasztóanyagként. Ez is egy tündéri változat.

mikulás szán csoki

Jó munkát, vidám ajándék készítést!
Tetszik? Oszd meg!

Mikulás

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....

Mikulás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy pöttyös, piros zokni szuper alapanyag lehet a nagy hasú Mikulás megformázásához, akinek a pocak mérete attól függ, mennyi rizzsel, vagy vattával töltöd meg:)
Ha még nem dobtál ki minden CD-t, amit nem tudsz már lejátszani, akkor tartsd meg, és használd fel egy helyes Mikulás zsák készítéséhez.
Mikulásra kisebb ajándékokkal mindig meglepjük a gyerekeket, de a felnőttek is örülnek az apró figyelmességeknek.
Mikulás alkalmával az édesség elmaradhatatlan kiegészítője minden meglepetés csomagnak, amit a hófehér szakállas, szánon érkező ott hagy.
A Mikulás többnyire zsákokba, vagy éppen össze vissza szórva hagyja ott az ajándékot a csizmák környékén. De lehet ezt másként is:)
Apró, mégis kedves ajándék egy kis nyalóka, amit felöltöztetsz rénszarvas jelmezbe. Ezzel megajándékozhatod az ismerőseidet.
Készíts a felnőtteknek Mikulásra ajándék evőeszköz díszt. Ezt aztán tudják használni az egész karácsonyi szezonban az ünnepi asztalok dekorálásához.
Készíts az ünnepekre ajándék csoki nyalókát a szeretteidnek, barátaidnak. Ez a kifejezetten ünnepi darab mindenki szívét megdobogtatja.
A csoki bármikor jó ajándék annak, aki kellően édesszájú. Erre mindig lehet építeni, ha a kellő minőségű, ízű desszertet, a megfelelő körítéssel ajándékozod.