Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Mikulás karkötő

A csokicsomag mellé készíts saját kézzel apró ajándékot, amit a csizma rejt. És nem feltétlen virgácsra gondoltam.
Tetszik? Oszd meg!

mikulás karkötő

Magát a karkötőt bármilyen gyöngyökből felfűzheted, a lényege a karácsonyi hangulatát idéző színvilág. Legyen benne piros, fehér, esetleg zöld. Ha csillogó, fényes, akkor még szebb, és elegánsabb lehet, de bátran keverheted is a fényes, és a matt anyagokat. A mikulás fejet süthető gyurmából készítsd el. Itt vannak a részek, amire szükséged lesz:

süthető gyurma mikulás

A két kis rózsaszín gombóc a pirospozsgás pofi, a harmadik gombóc a nózi. A nagy gombóc a középső képen természetesen a fej.

Ha összeállítottad a fejet, akkor szúrd át a süveget, mielőtt nekiállsz kisütni a gyurmát. A kisütés után pedig feltétlen lakkozd le, hogy szép, fényes legyen.

Ez a kis meglepetés decemberben kicsiknek, nagyoknak egyaránt szép ajándék, és biztos lehetsz benne, hogy az, aki szereti a karácsonyt, az ünnepek alatt szívesen hordja majd.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Mikulás

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....

Mikulás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy pöttyös, piros zokni szuper alapanyag lehet a nagy hasú Mikulás megformázásához, akinek a pocak mérete attól függ, mennyi rizzsel, vagy vattával töltöd meg:)
Ha még nem dobtál ki minden CD-t, amit nem tudsz már lejátszani, akkor tartsd meg, és használd fel egy helyes Mikulás zsák készítéséhez.
Mikulásra kisebb ajándékokkal mindig meglepjük a gyerekeket, de a felnőttek is örülnek az apró figyelmességeknek.
Mikulás alkalmával az édesség elmaradhatatlan kiegészítője minden meglepetés csomagnak, amit a hófehér szakállas, szánon érkező ott hagy.
A Mikulás többnyire zsákokba, vagy éppen össze vissza szórva hagyja ott az ajándékot a csizmák környékén. De lehet ezt másként is:)
Apró, mégis kedves ajándék egy kis nyalóka, amit felöltöztetsz rénszarvas jelmezbe. Ezzel megajándékozhatod az ismerőseidet.
Készíts a felnőtteknek Mikulásra ajándék evőeszköz díszt. Ezt aztán tudják használni az egész karácsonyi szezonban az ünnepi asztalok dekorálásához.
Készíts az ünnepekre ajándék csoki nyalókát a szeretteidnek, barátaidnak. Ez a kifejezetten ünnepi darab mindenki szívét megdobogtatja.
A csoki bármikor jó ajándék annak, aki kellően édesszájú. Erre mindig lehet építeni, ha a kellő minőségű, ízű desszertet, a megfelelő körítéssel ajándékozod.