Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Mikulás gyertya

A karácsony, a Mikulás színei ma is főként a piros. Az ajándékozásban is bátran használjuk ezt a színt akár kombinálva, akár önállóan.
Tetszik? Oszd meg!

mikulás gyertyatartó

A karácsonyi cukorka rúd már nálunk is könnyedén beszerezhető, és miután egyenként csomagolják fóliába, celofánba, úgy tudod felhasználni ajándékkészítéshez, hogy nem ragad, nem kenődik, és még el is lehet fogyasztani később, ha valaki megkívánja.

Ezt az egyszerű kis gyertyatartót könnyedén elkészítheted, majd odaajándékozhatod bármely korosztálynak. Habár a gyerekek gyorsan elszopogatják a gyertyatartót magát, így talán jobban jársz, ha felnőttet lepsz meg az alkotásoddal :D

Vegyél egy szép, hosszú, piros, vagy fehér gyertyát, piros selyem szalagot, és egy csomag cukorkát. Ezt kapsz például a Müllerben, de én tavaly a Kik-ben vettem. Habár szerintem ma már évről évre egyre több helyen beszerezhető.

Az összeállításhoz használj ragasztópisztolyt. Ez stabilan rögzíti a cukorkákat a gyertyához. Ha megszáradt a ragasztó, akkor kösd át a piros szalaggal. Ez már lehet maga a csomagolás, de a gyertyatartód dísze is.


Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Mikulás

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....

Mikulás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy pöttyös, piros zokni szuper alapanyag lehet a nagy hasú Mikulás megformázásához, akinek a pocak mérete attól függ, mennyi rizzsel, vagy vattával töltöd meg:)
Ha még nem dobtál ki minden CD-t, amit nem tudsz már lejátszani, akkor tartsd meg, és használd fel egy helyes Mikulás zsák készítéséhez.
Mikulásra kisebb ajándékokkal mindig meglepjük a gyerekeket, de a felnőttek is örülnek az apró figyelmességeknek.
Mikulás alkalmával az édesség elmaradhatatlan kiegészítője minden meglepetés csomagnak, amit a hófehér szakállas, szánon érkező ott hagy.
A Mikulás többnyire zsákokba, vagy éppen össze vissza szórva hagyja ott az ajándékot a csizmák környékén. De lehet ezt másként is:)
Apró, mégis kedves ajándék egy kis nyalóka, amit felöltöztetsz rénszarvas jelmezbe. Ezzel megajándékozhatod az ismerőseidet.
Készíts a felnőtteknek Mikulásra ajándék evőeszköz díszt. Ezt aztán tudják használni az egész karácsonyi szezonban az ünnepi asztalok dekorálásához.
Készíts az ünnepekre ajándék csoki nyalókát a szeretteidnek, barátaidnak. Ez a kifejezetten ünnepi darab mindenki szívét megdobogtatja.
A csoki bármikor jó ajándék annak, aki kellően édesszájú. Erre mindig lehet építeni, ha a kellő minőségű, ízű desszertet, a megfelelő körítéssel ajándékozod.