Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Karácsonyi cukor felöltöztetve

Ha beszerzünk egy csomag karácsonyi cukorkát, azokat is fel tudjuk öltöztetni különböző állatfigurákkal.
Tetszik? Oszd meg!

Színes filc anyagból varrjunk kis állatfigurákat a cukorkákra. Nagyon édes ajándékok készülhetnek így. Aztán később, amikor elfogyott a cukorka, a kis állatok szívószálra, hurkapálcára tehetőek, és nagyon jó bábjátékok a gyerekeknek. 

cukordísz

bábok

cukor báb

A figurák alapja mindig egy tojásforma. Ebből kettőt vágjunk ki. Az egyik darabon vágjuk be a megfelelő helyeken. 

sablon

Válasszuk ki a figura fejét, (néhány állatka sablont találtok egy kicsit lejjebb) vágjuk ki a formát, hímzéssel, vagy filccel készítsük el az állat fejét, majd ragasszuk, vagy varrjuk rá a bevágott darabra.

Végül varrjuk össze a két alap lapot, és a kép szerint fűzzük fel a cukorkára.

egér forma

állat sablon

Készíthetjük színespapírból is az állatkákat. Így nem lesz olyan tartós, e a gyerekek biztosan szeretni fogják.

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Mikulás

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....

Mikulás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy pöttyös, piros zokni szuper alapanyag lehet a nagy hasú Mikulás megformázásához, akinek a pocak mérete attól függ, mennyi rizzsel, vagy vattával töltöd meg:)
Ha még nem dobtál ki minden CD-t, amit nem tudsz már lejátszani, akkor tartsd meg, és használd fel egy helyes Mikulás zsák készítéséhez.
Mikulásra kisebb ajándékokkal mindig meglepjük a gyerekeket, de a felnőttek is örülnek az apró figyelmességeknek.
Mikulás alkalmával az édesség elmaradhatatlan kiegészítője minden meglepetés csomagnak, amit a hófehér szakállas, szánon érkező ott hagy.
A Mikulás többnyire zsákokba, vagy éppen össze vissza szórva hagyja ott az ajándékot a csizmák környékén. De lehet ezt másként is:)
Apró, mégis kedves ajándék egy kis nyalóka, amit felöltöztetsz rénszarvas jelmezbe. Ezzel megajándékozhatod az ismerőseidet.
Készíts a felnőtteknek Mikulásra ajándék evőeszköz díszt. Ezt aztán tudják használni az egész karácsonyi szezonban az ünnepi asztalok dekorálásához.
Készíts az ünnepekre ajándék csoki nyalókát a szeretteidnek, barátaidnak. Ez a kifejezetten ünnepi darab mindenki szívét megdobogtatja.
A csoki bármikor jó ajándék annak, aki kellően édesszájú. Erre mindig lehet építeni, ha a kellő minőségű, ízű desszertet, a megfelelő körítéssel ajándékozod.